Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• grabber
    addikt

Az exit tényleg durva. De ha már ott tartunk, számomra bevált az a gyakorlat, és egyébként is rengeteg konvenció azt is mondja, hogy a függvényeknek csak egyetlen returnje legyen, pont az átláthatóság miatt.

Egyszerűbb, ha az ember felelősségekkel tervez. Egy számot ellenörző függvénynek köze sincs a teljes program futásához (jó esetben, retardált feladatokat leszámítva), így oda értelemszerűen nem kerülhet exit. Igazából az alkalmazáslogikának 99%-ának semmi köze hozzá.

Ő "tanított", de nem programozni, hanem csak ledarálta a C nyelv alapjait. Szerencsémre az elv már korábban megvolt, Pascalban elég sokat versenyeztem, így a C nem volt nagy falat. Elővizsgával simán lenyomtam elsőre, meg általában a többi programozási tárgyat is.

Én tisztáznám magam,de azzal is belemártózok.Ezt a programot se én írtam,de mivel nem tanultam ilyesmit egyik havernak meg volt ilyen,így elkértem.
    Azt is tudjátok most tanulok,így előbb megcsinálom később megértem alapon megy,mert fordítva már nehéz lesz ekkora anyagnál.

Köszi,hogy szóltok ilyenért,mert ebből is tanulok.

Új hozzászólás Aktív témák