Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Újra itt, újabb kérdéssel.
Fájlkezelnék. Az fscanf és az fprintf működését értem, használni is tudom. (vagyis műxik a program vele
Viszont a scanf függvénytől óva intenek az oktatóim (és korábban ebben a PH témában is mások) és azt javasolják használjam inkább az getc és getchar-t. Most épp a getchar kell, viszont fájlkezeléshez. Rágoogliztam, de mindenféle érdekességet hoz ki nekem és nem tudom kiszűrni hogy is kéne használjam.Az fscanf szintaxisa 2 karakter beolvasására: fscanf(bemeneti fájl neve, "%c %c", &a, &b)
A getchar-ra létezik fájlkezeléshez az fgetchar függvény, viszont azt nem értem hogy ő honnan tudja majd melyik a bemeneti fájlom, mert találtam minden féle programot, amiben a google megtalálta, de ahány találat, annyiféleképp van használva. Ezért megköszönném, ha valaki ismerné a sima, egyszerű, hétköznapi használatát, és le tudná irni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Windows 10
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest