Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Újra itt, újabb kérdéssel.

Fájlkezelnék. Az fscanf és az fprintf működését értem, használni is tudom. (vagyis műxik a program vele

Viszont a scanf függvénytől óva intenek az oktatóim (és korábban ebben a PH témában is mások) és azt javasolják használjam inkább az getc és getchar-t. Most épp a getchar kell, viszont fájlkezeléshez. Rágoogliztam, de mindenféle érdekességet hoz ki nekem és nem tudom kiszűrni hogy is kéne használjam.Az fscanf szintaxisa 2 karakter beolvasására: fscanf(bemeneti fájl neve, "%c %c", &a, &b)
A getchar-ra létezik fájlkezeléshez az fgetchar függvény, viszont azt nem értem hogy ő honnan tudja majd melyik a bemeneti fájlom, mert találtam minden féle programot, amiben a google megtalálta, de ahány találat, annyiféleképp van használva. Ezért megköszönném, ha valaki ismerné a sima, egyszerű, hétköznapi használatát, és le tudná irni nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest