Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benmartin
senior tag
válasz
broland
üzenetére
Én is abból kezdtem neki 8.-os koromban, teljesen magamtól. Idén érettségiztem emelt szinten.
Egy biztos: a sikert nem úgy fogod elérni az érettségin, hogy könyveket olvasol (ne érts félre, nagyon is kellenek), hanem hogy gyakorolsz. Ne feledd el, hogy a könyvből az adott programozási nyelv elemeit tanulhatod meg, valamint néhány alapvető vezérlési szerkezetet, de nem algoritmizálni.
Az érettségi "programozás feladata" valójában algoritmizálás és adatmodellezés néven szerepel, így kell rá tekinteni.
Javaslom az http://uva.onlinejudge.org/ oldal felkeresését; itt vannak egyszerű feladatok, de nagyon komolyak is.
Jó gyakorlást!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest