- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Rengeteg különbség van a két nyelv között. Ezek a SO válaszok kiemelik a lényeget. A legnagyobb különbség, hogy a C# program virtuális gépen futó, interpretált nyelv, garbage collectorral. Míg a C++ programok simán binárissá fordulnak, a memóriakezeléséről pedig a programozónak kell gondoskodnia.
PumpkinSeed: system("pause") hívást ne használd, a topikban már ezerszer le lett írva, miért, keress vissza!
-
Jester01
veterán
Az álláshirdetések nagyobb részében azt látom, hogy c++ programozókat keresnek.
Ebben nem vagyok olyan biztos.
a c++ is félig meddig OOP nyelv, jól tudom?
Igen.
egy új nyelvet megtanulni tényleg "könnyű"?
Igen, amíg hasonló koncepcióra épül. Pl. haskell-t nem feltétlenül könnyű megtanulni ha csak c# tudásod van.
mi a különbség a két nyelv között?
Sokminden, de a szerintem az egyik legfontosabb, hogy a c#-hoz alapból társuló .net keretrendszer sokkal bővebb mint a c++ szabványos könyvtár így egy csomó dolgot sokkal könnyebb megvalósítani. Másik fontos dolog, hogy c#-ban alapvetően garbage collector van.
-
sztanozs
veterán
Amikor meghívódik az Add() függvény, kiírja a képernyőre a szöveget, hogy Itt a az Add().... és ezután miért nem rögtön az eredményt, amivel visszatér írja ki, miért ékelődik be a függvény által kiírt szöveg és az eredmény(7) közé a "visszaadott érték" szöveg?
Azért, mert mivel az Add() nem értékelődött még ki, így az
std::cout << "A visszaadott érték: " << Add(3,4);
aláhúzott része még nem értékelődött ki, így még az egészstringstream nem került átadásra az stdoutra.
A << operátor miatt az aláhúzás sorrendjében történik a kiértékelődés (jobbról balra):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged