Hirdetés
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
Végül is, te tudod... A tapasztalatom az, hogy sokszor érdemes az egyszerű problémát egyszerűen megoldani. Ha saját megoldást dolgozol ki, akkor mélyebben megérted a dolgok működését, és később jobban fogod látni, hogy a könyvtári megoldásoknak mik az előnyei, hátrányai, és érdemes-e alkalmazni egyáltalán. Másrészt ezeknek a kész könyvtáraknak az installálása, használatának megtanulása sokszor több időt/energiát emészt fel, mint ha megírod saját magad a kis problémádat megoldó kódot. Persze ha már ismered, akkor más a helyzet. Én pl. a boost-ról (de kicsit a protocol bufferről is) gondolom, hogy jó-jó, de amire használtam (asio) arra túl sok energiát pazaroltam el miatta. Ezek a könyvtárak (a boost főleg) sokszor erősen "túldizájnoltak" és marha nagyok. Belekényszerítenek egy olyan keretbe, ami nem feltétlenül jó az adott feladatra, és ez rengeteg plusz munkát jelent. (ez most nem flame akart lenni, pusztán vélemény!)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Jabra Evolve2 40 headset
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest