Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #3255 üzenetére
Végül is, te tudod... A tapasztalatom az, hogy sokszor érdemes az egyszerű problémát egyszerűen megoldani. Ha saját megoldást dolgozol ki, akkor mélyebben megérted a dolgok működését, és később jobban fogod látni, hogy a könyvtári megoldásoknak mik az előnyei, hátrányai, és érdemes-e alkalmazni egyáltalán. Másrészt ezeknek a kész könyvtáraknak az installálása, használatának megtanulása sokszor több időt/energiát emészt fel, mint ha megírod saját magad a kis problémádat megoldó kódot. Persze ha már ismered, akkor más a helyzet. Én pl. a boost-ról (de kicsit a protocol bufferről is) gondolom, hogy jó-jó, de amire használtam (asio) arra túl sok energiát pazaroltam el miatta. Ezek a könyvtárak (a boost főleg) sokszor erősen "túldizájnoltak" és marha nagyok. Belekényszerítenek egy olyan keretbe, ami nem feltétlenül jó az adott feladatra, és ez rengeteg plusz munkát jelent. (ez most nem flame akart lenni, pusztán vélemény!)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest