Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
"pattintott C korszak" Hát ez nagyon nagy.

Én meg csak akkor tudnék igazságot tenni, ha egyáltalán tudnám, hogy miről beszéltek.
Ezért nem tudok hozzászólni. Soha nem hallottam se find-ot, se iterátor nem tudom mi, szóval. 
jattila48: Breakkel nekem jó az már, bár ez a find érdekesnek tűnik. Igazából mint már írtam, azért kérdeztem, hogy While helyett for + break az jó-e. (Nem tudtam akkor még, hogy ennyi más lehetőség is van.
) -
jattila48
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem azt írtam, hogy lassú, hanem hogy lassabb. Pl. egy szövegszerkesztőnél ez lényeges szempont. Szövegszerkesztőt (marmint a szövegbuffert) nem írnék konténerekkel, iterátorokkal, standard és lambda függvényekkel (pl. szövegben egy sima find and replace az összes előfordulásra, hogy nézne ki nem "pattintott C" stílusban? Belegondolni is rossz). Szerintem szép számmal vannak olyan esetek, ahol a break nemhogy nem felesleges, hanem kifejezetten jobb megoldás, mint az elkerülésére tett C++ bűvészkedés. Ha lehet, én is elkerülöm, pl. a ciklusfeltételbe való beépítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Update 11.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért nem tudok hozzászólni. Soha nem hallottam se find-ot, se iterátor nem tudom mi, szóval.