- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
sziasztok,
nem tudtok valakit Miskolc környékén, aki pénzért hajlandó korrepetálni?
Esetleg skype-on is jó, ha megbízható és leinformálható valaki, mert nem szeretnék úgy járni, hogy átutalom a pénzt és nem kapok cserébe oktatást.
Kezdő vagyok, természetesen a neten már sok mindent megnéztem, de jó lenne, ha valaki sorról sorra elmagyarázná az összefüggéseket egy bonyolult programon.
Pl előbb deklarálom a függvényt, meg megadom a struktúrát, osztályt, aztán meg kifejtem a függvényt aztán meg hívom a függvényt, meg vannak a visszatérési értékek , de kellene valaki, aki egy összetett programon keresztül az egész logikát elmagyarázza. Mint egy állatorvosi ló, ami alapján már más programot is meg tudnék írni.
Van valaki, aki ilyesmiben tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Horgász topik
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest