- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Áááh srácok segítsetek mert megőrülök
Újra belekezdtem a C++ tanulásába, de még nem haladtam nagyon előre, csak az alapoknál járok, szinte még csak annyit tudok, hogy kiíratok/bekérek szöveget, meg a tömbökről tudok egy keveset.
Legutóbb mikor tanulgattam fekete lyukat hagyott bennem a pointer szó, gondoltam most újra esélyt adok neki, de egyszerűen nem tudom megérteni. Nem csak magát a működését, de azt sem, hogy később majd mit lehet vele kezdeni.Ráadásul a könyv amit olvasok nagyon sok példába beleteszi, amitől meg végképp elvesztem a fonalat.
Valahogy tudnátok segíteni vagy ajánlani valamit? Le kéne tisztáznom az egész dolgot újra, a legelejétől mert összezavarodtam. Könyvet is küldhettek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest