Új hozzászólás Aktív témák
-
kHalmi
csendes tag
válasz
Warchief* #95 üzenetére
Messze nem így van. Az hogy a generals szépen néz ki a war3 meg labdába sem rúghat mellette arról nem én tehetek. Amúgy én nem értelek titeket. Én még soha életemben nem találkoztam a generalsnál könnyebben megtanulható kezeléssel érted SOHA! És akárki akármit mond sztem számit a grafika ha játékmenet gyagyi (pl: war 3)
. A generals azért jó mert lehet hogy a játékmenete nem olyan jó mint másnak de a grafikájában olyan hangulat van hogy engem egyszerüen nem enged. Ja és én inkább játszom a sc-vel vagy rise of natoinsal amik 2d-ek de így is jobbak mint a war3. Tessék példa: a rise of nationsnak sztem szebb a grafja mint a war3-nak mivel a annál rondább 3d grafot nehezen lehetett volna csinálni. Nekem egyátalán nem jött be a war érzés ha már ennyire vitatkoztok akkor én a sc-ra szavazok. A c&c játékok meg nem csili-vilik hanem eszméletlen jól kezelhetőek. Amúgy Red Alert 1 4EVER!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- OLCSÓ MONITOROK
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest