Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. A már említett Bukmékeres fogadás c. topicban lehet folytatni.
-
juliabrilke
veterán
Én használtam többször is. Nem rossz oldal.
Csak 1x tévedtek a fogadásomnál és az 5 perc alatt törölték is. A tapasztalat viszont az, hogy jobb nem elő fogadásokra fogadni (max. nagy meccseknél, mert a rizikósabb meccseket teszik be.)
Az órát jó még figyelni pár meccsnél (pl. kézi), mert nem a valós időt mutatja, hanem csak elindítják a meccs kezdeténél és a szüneteknél nem állítják le. Csalóka lehet, mert azt hiszed, hogy lassan vége a félidőnek, pedig lehet még 5-6 perc is hátra.
-
AMD Power
titán
Más valaki esetleg?
-
lesaux
veterán
Ha esetleg zárják a topicot (
), gyere át ide: Bukmékeres fogadás. Itt tuti megmondják, hogy töltsd fel az egyenlegedet. -
AMD Power
titán
A befizetéssel van egy kis problémám. MasterCardal próbáltam feltölteni az egyenlegemet. De sajnos nem jött össze. A Banki átutalás kicsit lassú 7 nap. Nekem most kellett volna már a a pénz mert szerettem volna fogadni a Vlagyimir Klicsko (UKR) - Sultan Ibragimov (RUS) meccsre.

-
AMD Power
titán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én inkább ezt ösztönzésnek hívnám.

-
AMD Power
titán
Van benne egy ilyen Friendship Bonus is.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Egy kedves kollégám nem rég ajánlotta nekem ezt az oldalt. Ma reggeltem is. Elvégre fogadni jó. Angol szokás.

Bár mondjuk a befizetéssel egyenlőre problémában vagyok de remélem kaszálhatunk majd egy kis pénzt.

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), gyere át ide: