- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Tegnap elmaradt a naplóírás. Este filmet néztünk. A Mr és Mrs Smith-t. Olyan régen ültünk már így le tv-t nézni, hogy az idejét sem tudom. A film maga aranyos volt, de a vége mintha hiányzott volna. Elég befejezetlennek tűnt.
A tegnapi napunk a nyugodt vasárnapok jegyében zajlott. Később keltünk, mint szoktunk. Illetve csak mi, mert Páromnak dolgoznia kellett. De hamar hazajött, fél 10-re már itthon is volt.
Réka nagyon jókedvűen ébredt, és ez a hangulata egész nap meg is maradt. És végre telerottyantotta a pelust is. Végülis piros betűs nap volt, vagy mi?
Délután is néztünk egy filmet: Állítsátok meg Terézanyut. Kellemes, könnyed kis filmecske, pont sziesztázós hangulatú vasárnapokra való.
Borkával sokat játszottunk, de már késő délutánra elfáradtam, és semmi idegem nem volt a szerepjátékokra, amikor is az én nagy lányom a számba rágja, hogy a babának mit is kell mondania. Úgyhogy szépen finoman közöltem vele, hogy nekem ez már nem megy, próbáljon meg inkább most egyedül játszani.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest