Aktív témák

• ladybug

őstag

Tegnap elmaradt a naplóírás. Este filmet néztünk. A Mr és Mrs Smith-t. Olyan régen ültünk már így le tv-t nézni, hogy az idejét sem tudom. A film maga aranyos volt, de a vége mintha hiányzott volna. Elég befejezetlennek tűnt.

A tegnapi napunk a nyugodt vasárnapok jegyében zajlott. Később keltünk, mint szoktunk. Illetve csak mi, mert Páromnak dolgoznia kellett. De hamar hazajött, fél 10-re már itthon is volt.
    Réka nagyon jókedvűen ébredt, és ez a hangulata egész nap meg is maradt. És végre telerottyantotta a pelust is. Végülis piros betűs nap volt, vagy mi? :D
    Délután is néztünk egy filmet: Állítsátok meg Terézanyut. Kellemes, könnyed kis filmecske, pont sziesztázós hangulatú vasárnapokra való.
    Borkával sokat játszottunk, de már késő délutánra elfáradtam, és semmi idegem nem volt a szerepjátékokra, amikor is az én nagy lányom a számba rágja, hogy a babának mit is kell mondania. Úgyhogy szépen finoman közöltem vele, hogy nekem ez már nem megy, próbáljon meg inkább most egyedül játszani.

Aktív témák