Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka hajnaltájt felébredt, és nagyon sírt. Nem is akart visszafeküdni, de aztán megnyugtattam, és a nyakamat átkarolva volt csak hajlandó lefeküdni, és aludni. Nehezen aludt el, sokáig félálomban feküdt. Aztán reggel 3/4 8-ig pihent nyugodtan.

Borka délelőtt anyáékkal ment a fürdőbe. Szabadnapos volt ma az oviból, és ennek nagyon örült. A fürdőben pedig jól érezte magát, és nagyot úszott. Délután drámafoglalkozás, ott játszottak és mozogtak, úgyhogy aktív napja volt a Drágának.

Rékussal mi itthon maradtunk. Vettem két szép képet, mert kicsit átrendeztem a szerkénysort, és emiatt a képeket át kell cserélni a falon. Holnap felrakjuk, és lefényképezem. Az autómatából vettünk ki pénzt, ami nem működött, mint kiderült már egy órája, de eszükbe sem jutott a bankosoknak kimenni és rátenni egy cetlit, hogy bocsánat nem jó, és fogalmunk sincs, hogy mikor lesz jó. Felháborító. :((( Aztán a postai ügyintézés miatt a csekkbefizetést is hagytam a fenébe. Katasztrófális, ami itt a városkánkban ügyintézés, ügyfélfogadás és szolgáltatás címén folyik.

Szülinapom lévén, úgy volt ajándékot kapok a tescoban, ezért este felszedelőzködtünk Kedvesemmel, de az ajándék, amit kinéztem már elfogyott. Viszont kárpóltásul kaptam egy csodálatos, romatikus vacsorát. Köszönöm. :B

Aztán 8-kor visszatérve a szokásos napirendbe kis játék, pakolás, mese és alvás. :)

Aktív témák