Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

A szünet utolsó reggelén végre a lánykáink is fél 8-kor keltek. Így nekem is volt időm egy kicsit tovább aludni.

Holnap meg ugye óvoda lenne, de úgy döntöttem, hogy nem viszem el Borcsit. Egész nap rekedt volt, és estére köhögni kezdett. Úgyis kell beszélnem a doktornővel, akkor elviszem magammal őt is, és megnézi. Így nyugodtabb leszek, mert amúgy meg semmi komolyabb baja nincs még mindig. Remélem nem is lesz.

Hah, ma volt a búcsú. Mikor odaértünk Réka el is akart rögtön jönni, mert tömeg volt, és mert olyan erővel szólt a lakodalmas zene, hogy megijesztette. De aztán meglátta a pattogatott kukoricás árust, és menten feloldódott. Vettünk is két kis adaggal, és szépen elmajszolták, miközben a sok sátor mellett elhaladva azt nézegettem, hogy vajon a sok bóvli kezül akad-e kevésbé bóvli, amit megvennék nekik. Borkával szerencsém volt, neki könnyen találtunk vásárfiát (egy kistáska), ráadásul még a minősége is elfogadható. Réka egy zenélő táskát nézett ki magának, de szerencsére miután végigpróbálta az összes gombot, letette. Átvonult a kisautó részlegre, és választott egy targoncát magának. Gyorsan meg is vettem neki, aztán mehettünk haza.

Vásárfiák

Aktív témák