Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

1, 5 héitg együtt a család. Borkának őszi szünet lesz az oviban. Kicsit talán lecsillapodik itthon. És Kedvesemnek is lesznek szabad napjai.

Egyébként ma voltam az óvodában. A hospitálásom miatt a vezető óvónővel egyeztettünk pár kérdést. Aztán persze Borcsi csoportjáról is szó esett, és kiderült - amire ezek szerint én is gondoltam -, hogy a gyerekek durvák és flegmák lettek. Idétlenkednek és nem figyelnek a feladatra. Az óvónők ezért változatattak az eddigi nevelési stílusukon - csak amíg szükséges -, hogy a gyerekeknél befejeződjön ez a fajta viselkedés, ami szinte járványként terjed a csoporton végig. Már olyan gyerekekre is érkezett panasz az utóbbi időben, akire eddig nem volt - többek között Borkát is ide sorolta az óvónő.

Mivel nagycsoportos a csapat, és jövőre iskolába mennek, csak egyetlen választása van az óvónőknek. Meg kell regulázni őket. Mert ha nincs munka, akkor nem tudnak haladni, nem tudják az előírt dolgokat megtanítani. Teljesen megértem őket. Ennek így kell lennie. Csak a gyerekek viselik nehezebben, hogy kicsit keményebbek lettek az óvónénik.

Patriknak és Mórnak tartottam ma órát. Ők is csak 1,5 hét múlva jönnek legközelebb.

Hosszúnak tűnik ez a szünet, de lesz egy-két dolgom. Többek között átnézem, és le szeretném már zárni a hospitálásokat. És az anatómiának kellene nekiülnöm, mert meg fogok szakadni, ha egyszerre kell megtanulnom.

Aktív témák