Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Hoppá, már ilyen késő van? Jól leragadtam a gép előtt. Sorozatoztam. Nagyon régóta nem volt időm filmet nézni, vagy egyáltalán bármi mást nézni. Most pedig olyannyira ittmarasztalt, hogy alig bírtam abbahagyni. .... Mennem kellene tusolni. Tényleg késő van.

Jó napom volt. Olyan igazi jó. Minden klappolt, minden sikerült, minden úgy ment, ahogy terveztem. Nyugodt és türelmes voltam az egész nap során. Régen éreztem már ilyennek magam, és boldog érzés volt, hogy ott lehetek a drágáimnak, hogy teljes odafigyeléssel vagyok irántuk. Mert bizony, megmondom őszintén, az, hogy tanítok, hogy gyerekfelügyelek, és mellette itt volt még a tolmácsolás-ügyintézés is, sok figyelmet, időt és türelmet vett el belőlem. És sajnálom ezt. Most van egy nyugisabb időszakom, és ezt szeretném boldogan és odafigyeléssel tölteni.

Ezért félek a munkától. Félek, mert stresszes leszek, és ez sajnos a gyerekekkel szemben ütközik ki a leghamarabb. Annyira szeretnék mindent 100%-osan csinálni, de úgy érzem egyre képtelenebb vagyok rá. Bűntudatom lesz miatta, hogy ha az elvégezendő dolgokból nem tudok úgy teljesíteni, ahogy szeretnék. Nagyok az elvárásaim? Igen, tudom. Mondták már. Sajnos vagy sem, magammal és másokkal szemben is vannak elvárásaim, amik -az utóbbi időben egyre többször - nem teljesülnek. Sőt, mi több, számomra már elfogadhatatlanok. De igazából nem lep meg, amit tapasztalok. :(

Aktív témák