Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka ma sorra olyan dolgokat tett, amiért okkal lehetek rá büszke. Először is: reggel úgy kelt fel, hogy száraz volt a pelusa (éjjelre adok rá, mert még bepisil). Aztán egész nap nem folyt be neki. Ebéd után pedig teljesen egyedül aludt el. - Még javában az ebédkészítésben szorgoskodtam, amikor is ő már megebédelt, és közölte, hogy megy aludni. Nem tudtam otthagyni a munkát, ezért mondtam neki, hogy menjen be a szobába, hamarosan utánamegyek. Mire 5 perc múlva bementem, ott feküdt a két babájával a kezében, és édesdeden aludt. Édes, kicsi manóm.

Este a kutyát és macskát vittük oltani. Hát Mogyoró micsoda hisztit csapott. :Y Elég sokan voltak előttünk, de úgy döntöttünk, maradunk, mert holnap sem lesznek kevesebben. Sok kutya várakozott a gazdájával, szépen csendben. Mogyoró pedig. Ült és vinyogott, tutult, és nyüszített, meg sírt. Szóval rettenetesen hangos volt. Utálja az egyhelybenállást. Elengedni sem tudtuk, mert a környék tele volt kutyákkal. Így hát vártuk, hogy abbahagyja. De hiába. Mindenesetre az oltást megkapta, és rohanhatott haza Kedvesemmel, mialatt én még megvizsgáltattam, és beoltattam Sonyt.

Aktív témák