Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Délelőtt próbáltam magam utolérni a házimunkával. A takarítás nagy része megtörtént, már csak a fúrdőszoba van vissza. De hát megvár minden. Réka nagyon kooperatív volt a vasalás során is. Aranyosan kirakózott és játszott mellettem. Néha igényelt csak segítséget. Aztán irány a bevásárlás.

Hazafelé pedig jött a telefon az ácstól, hogy most ráér, tudnánk-e találkozni a német hölgy házánál. Miután Clarissat is összeszedtem, elindultunk a házhoz. Kb 1 órás tárgyalás és szemrevételezés után az ács elköszönt, hogy készít egy kalkulációt, amit Clarissa vagy elfogad, vagy nem. Én pedig jöhettem haza.

Kedvesem már itthon várt, és még ebédem sem volt. Szerencsére a tegnapi gombakészítésből főztem egy gombapaprikást, úgyhogy gyorsan főztem mellé galuskát, kb 20 percem volt rá. Párocskám befalta, aztán ment vissza dolgozni, én pedig takarítottam az ebéd utáni romokat, majd tanultam egy kicsit.

Délután jött Patrik és Mór. Mindkettejüknek feladatsort készítettem, majd nekiláttam a további "bogyózásnak". Íme a végeredmény:

művem

Hát, olyan amilyen. Mára teljesen elegem lett belőle.

Mór fél 7-kor ment el. Ekkor vacsorakészítés, és rendrakás. Majd fürdetés és altatás. Huh, vége is a napnak, de még tanulnom kell.

lányok a gép előtt

Aktív témák