Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Most mentek el. Fura, mert egész edig nem igazán tudatosult bennem, hogy 1 hétig nem fogom látni az én Drágámat. Hamarosan megy, meg nemsokára indul. Ezek a gondolatok forogtak a fejemben mind a mai napig. Meg persze, hogy be legyen neki minden csomagolva. Hogy úgy érezze magát, mintha itthon lenne.

De, hogy itt ülök egyedül - Réka a másik szobában alszik - így már most nagyon hiányzik. Itt bőgök, mintha nem is tudom, hova ment volna. Vmi vesztőhelyre vagy ilyesmi...

De hiszen jó lesz neki. Jól fogja magát érezni. Mégis, akkor mi ez a nagy fájdalom, amit érzek? Jaj, de szentimentális hülye vagyok. Ahh, de nehéz ez nekem. Hát még Rékusnak milyen nehéz lesz ez az egy hét. Ha Borka elment délelőtt az oviba, már akkor is épp elég sokáig kellett nélkülöznie. Ez pedig most 7 nap. Mindegy, megbírkózunk vele, de kemény lesz.

Tegnap egyébként megtartották nekik a drámaórát, és bár Borcsi nem tudta elmondani, mit is csináltak, de jól érezte magát. És ez számít igazán.

Én pedig letudtam egy hospitálási napot az oviban. A következőket szeptember utolsó hetében végzem. Itt áll az asztalon egy kupacban egy csomó anyag. Át kellene néznem, és kiírni a fontosabbakat, de most nincs hozzá kedvem.

Jah, és pár kép a Szépségekről:

[kép]

[kép]

[link] [link] - Réka így szereti a cicákat.

Aktív témák