Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ma szuper képeket készítettem. Épp most akartam feltenni a gépre. Hát nem lemerül az aksi... Franc. Így ma is kép nélkül maradtok. De ígérem holnap teszek be párat, mert már jó ideje illusztráció nélkül beszélem csak ki magunkat itt mindenki szeme láttára. :)

Borcsi drámaórája elmaradt. Ez azonban csak azután derült ki, hogy a gyerekek 3/4 órán át várták a pedagógust, hogy értük menjen, de nem ment senki. Persze a telefont nem emelték fel, meg amúgy sincs senkinek halvány lila gőze sem, hogy a műv. házban hogyan lesznek megoldva a foglalkozások.

Imádom ezt az év eleji káoszt. :( Nem érdekel, hogy a felnőttek hogyan oldják meg az órarendjük összehangolását. Az érdekel, hogy eközben a gyerekekről nem vesznek tudomást. Hogy megváratják őket, hogy semmibe veszik őket, hogy a fejük felett döntenek dolgokról, időpontokról, és az ígéreteiket, a megbeszélteket teljesen elfelejtik.

Holnapra beígértek ismét egy időpontot, és állítólag ezer százelékkal (miért van olyan érzésem, hogy ez bizonyítás?) megtartják. Legyen. Már csak az óra minőségére vagyok kíváncsi.

Egyébként ma is csak futkostam, telefonáltam. Elintéztem az átmeneti gyermekotthonos és az óvodai hospitálásom is. Kész röhej, hogy óvónőként óvódában kell hospitáljak, mert a saját munkaéveket nem fogadják el. Mindegy, megcsinálom. Ismerem, kedvelem az óvónőket, és szívesen várnak. Holnap letudok egy napot, aztán a másik négyet szeptember végén. A gyermekjóléti szolgálatos gyakorlatomat is lebeszéltem. Ott is csak várják, hogy menjek. Meg ugye a védőnői gyakorlatot is elintéztem. A baj az, hogy jövő héten nincs kire hagynom Rékust, így ez a hét teljesen kiesik. De legalább akkor a nyelvművelésre fordíthatom az időmet, és talán megtanulom az anyagot.

Aktív témák