Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Hajnalban a degunk sírdogált olyan hangosan, hogy felébredtem rá. Már egy ideje csinál ilyet, és vhogy görcsba rándul vagy hasonló, és sír, mint akit kínoznak. Szegényem, öreg, mint az országút, nem csoda hát, hoyg minden baja van. Megsimogattam, adtam neki egy almát, aztán lefeküdtem. El is csendesedett egy idő után.

Hamarosan Borka is jött, hogy rosszat álmodott. Visszafeküdtem vele az ágyába, aztán nagy nehezen visszaaludt. Akkor meg Réka nyöszörgött és forgolódott. Betakartam, melléfeküdtem, és aludtunk. Így sikerült 3/4 7-ig elhúzni a kelést. Hű, de rám férne pedig a pihenés. Ma is olyan voltam, mint a mosogatórongy.

Rékanak egyébként a szemfogai jönnek. Kettőt láttam bújni, de lehet, hogy az alsók is jönnek, mert azokat nem engedte megnézni. Talán ezért a sok sírás - amiből délelőttre jutott bőven - és a kevés alvás. De akár a mostani frontkavargás is hatással lehetett rá.

A szobatisztaságra szokás egyébként nagyon jól megy neki. 2 napja nem használunk pelust nappalra, csak alváshoz. Lehet, hogy erre sem lenne szükség, de mivel még nem jelzi, hogy pisilnie kell, így nem merem még kipróbálni. Néha 15-20 percenként leültetem pisilni, néha 1 órát is kibír. Szerintem nagyon ügyes, büszke magára, én meg rá.

Na, és remek színésznő is. Rájött arra, hogy hogyan tudja a sírást kipréselni magából. Ha kicsit erősebben rászólunk, akkor legörbíti a száját, és nagyokat pislog mindkét szemével egyszerrre addig, amíg nem sikerül könnyeket ejtenie. A látvány maga egyébként nagyon mókás, el tudnám nevetni magam rajta, mert olyan vicces, ahogy dramatizál. Volt rá eset, hogy ilyenkor rámosolyogtam, akkor visszamosolygott, majd lenézett a földre, visszatért a szerepébe, és legörbítve a száját folytatta a ''sírást''.

Borka drágámnak aranyos kis sztroija este: Párom úgy döntött, hgy eladja Borka gépét, és vesz helyette egy erősebbet neki, hogy gyorsabb legyen. Próbáltuk épp elmagyarázni Borcsinak, hogy miért kell(ene) eladni. Olyan szívet tépő sírásba kezdett, hogy Kedvesem lemondta a hírdetést, és nem adjuk el a gépet. Mert az az övé. :)

Teszek be egy régebbi képet, hogy ne legyünk kép nélkül. Délután ugyanis kihasználtam, hogy Réka jókedvű, és amíg játszogattak az udvaron Borkával kitakarítottam a lakást. Szőnyegporolásre is sor került, jól el is fáradtam. De szép tiszta minden.

[kép]

Jah, és ma van a 8. házassági évfordulónk.

Aktív témák