Aktív témák

• ladybug
    őstag

Adott ugye a futópadunk. Már sokszor neki akartam veselkedni egy sétának vagy kocogásnak, de mindig volt más dolgom, és inkább nem is erőltettem. Aztán minap kaptam is egy megjegyzést, miszerint a combom kicsit vastagabb lett Réka születése óta, tehát nem ártana kicsit mozognom.

No, jó. Tényleg nem olyan a testem, mint 5-6 évvel ezelőtt. A hasamon meglátszik már, hogy két gyerek lakott benne. A csípőm mindig is széles volt, és a két várandósság itt is meghagyta nyomait.

2 napja erőt vettem magamon, és felszálltam a gépre. Gondoltam, futok egy kicsit. De aztán hamar meggondoltam magam, és maradtam inkább a sétálgatásnál. Nem röhögni - 700 m-t gyalogoltam, és rendesen ki is fulladtam tőle. Utána még vagy 1,5 óra hosszat cidriztek a lábaim. Szerencsére nem lett izomlázam, ami abban nyugtatott meg, hogy az állóképességem azért mégsem olyan rossz.Tegnap is ennyit sétáltam, ma viszont egy csepp erőm sem volt. A következő pár napban még ennyit terveztem be, de aztán szépen, lassacskán megnövelem a távot.

Tegnap este megérkezett Eszter barátnőm, és igencsak elbeszélgettük az időt. Hajnali 1 után feküdtünk le , a lányok viszont kegyetlenül keltek is fél 7-kor. Nincs idő a fáradtságra...
    Kissé nehezen, de felébredtem, aztán belevetettem magam a napi teendőimbe.

Ebéd után búcsút vettünk Esztertől, aztán Borcsival kint maradtunk az udvaron. Nagyon izgatott volt már a fürdés miatt, ezét becsobbant a medencébe, és fél órát pancsolt. Nekem mlg hideg volt a víz, mondtam is, hogy megvárom Rékát, amíg felébred. Utána aztán fürödtünk együtt egy jó nagyot. Réka ugyan nehezen szokta meg a nagy vizet, de aztán vígan lubickolt.

[kép]
    Ezt muszáj nagyobba is betennem, mert olyan szépek rajta. [link]

Borka nagyon szeret fényképezni. Sokszor adjuk oda neki a gépet, ő pedig egyre jobb képeket készít. Ez az egyik mai kedvencem: [link]

[kép]
    Réka mostanában így hintázik. :)

Aktív témák