Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Sokszor felébredtem az éjjel. A lányok ugyan jól aludtak, nem emiatt, hanem mert egyszerűen nem kaptam levegőt. Az orrom tele volt, de ha fújtam nem jött semmi. A torkom pedig teljsen kiszáradt. Ezért 2-3 x is felkeltem, hogy igyak pár korty vizet.

Aztán Rékus 3/4 6-kor felébredt, és rögtön kakaót kért. Megitta, aztán próbáltam meggyőzni, hogy aludjunk még. Feküdt még egy darabig közöttünk. Simogattam a hátát, attól megnyugodott. Aztán fél 7-kor jött Borcsi is, és akkor már kelni kellett.

Borkát elvittem délelőtt a doktornőhöz. A kiütések nem fertőzőek másra, de Borka valószínűleg a fürdőben szedte össze. A doktornő elmondása szerint ez a bőrbetegség elég ritka, és általában késő tavasszal vagy kora nyáron jön elő. Apró, pici piros pöttyök, és foltokba koncentrálódnak. Az egész testen végigmehet, és 3-4 héig is eltarthat. Kapott rá szteroidos kenőcsöt. Fürdeni pedig mosdókenőccsel kell neki.
    Réka is kapott az arcára más kenőcsöt, mert ezt a szteroidosat már nem szabad(na) használnunk.

Az oviba még visszavittem Borkát, mert ma mentek egyik csoporttársukhoz állatokat nézni. Az óvónővel letisztáztam mindent, nem volt semmi kifogása.

Mire hazaértem Réka már majdnem aludt, 10 előtt pedig ténylegesen elaludt. Kicsit több, mint 1 órát pihent. Közben elkészítettem az ebédet. Kimentünk még az udvarra játszani, aztán hazajött Kedvesem, és ebédelt. Nekem semmi étvágyam nem volt egész nap. Reggelire ettem 2 szelet pirítóst, estére pedig magamba gyömtem 1 lájtos hamburgert. Viszont cseresznyét ettem, mást nem kívántam.

Délután fél 4 körül megérkeztek bátyámék. Éppen hazafelé úton voltak, csak beugrottak meglátogatni minket. Kamionnal érkeztek, úgyhogy a lányok szinte végig bent ültek, és gyönyörködtek a szerkezetben.

6 után mentek el. 8-ig kint játszottunk, aztán bejöttünk, és fürödtünk, majd kis játék még. Mivel Borka és Réka is délután elbóbiskolt kis időre, fél 10-kor feküdtek le. De nagyon hamar elaludtak.

Aktív témák