Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka az éjjel nyugtalanul aludt, de reggel szerencsére 8 előtt ébredt, úgyhogy tutira kipihente magát.

Borka ellenben fél 7-kor ébren volt, és alig tudott magával mit kezdeni. Nyugtalan és feszült volt. Amikor Réka felébredt egy kicsit lenyugodott, de aztán mikor az udvarra kimentünk csak undokoskodott velünk. Aztán jól leteremtettem, kisírta magát, és utána rendben volt minden.

Az ebédet sikerült előre elkészítenem, így a délelőtött a lányokkal töltöttem. Játszottunk, rendeztük a kertet.

A hússütés 11 utánra maradt, akkor bejöttem. és ebédeltünk is. Rékát 1/4 1-kor lefektettem. Nagyon jól aludt, fél 4 után ébredt fel. Ezalatt pihentem kicsit, és Borkával játszottunk.

3 körül óriási felhőszakadás volt felettünk, és ez megint jó alkalmat adott arra, hogy az ablakból nézelődve egy jót dumcsiztunk Borkával.

Miután Réka felébredt megint az udvarra mentünk. Játszottunk, aztán bicikliztünk a környéken 1 órácskát. Utána pedig itthon játszottunk tovább. 6 felé anya elvitte a lányokat sétálni, én pedig kivasaltam a 3 hét alatt felgyülemlett ruhákat.

8-kor fürdés, fél 9 után alvás. Réka ugyan nehezen aludt el, de muszáj volt lefektetnem, mert teljesen fel volt pörögve, ami nála egyértelműen a fáradtság jele.

Az elmúlt két napban amúgy is fura. Kiabál, ha örül. Ha mérges vagy szomorú, akkor pedig hisztizik. Veri magát a földhöz, és csapkod. Szóval elég kiakasztó, és a köztes állapotot nehezn találja meg.

Aktív témák