Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Nos, Réka kiságyát szédszedtem. Két laticelből készítettem neki ágyacskát. Nagyon örültek a lányok az átalakításnak. Segítettek rakosgatni, letakarni, párnákat rátenni. És sikerült az első elalvásunk is az új ágyon. Remélem legurulni sem fog. De legalább nem esik le róla.

Pocsék idő volt ma is. Esett, elállt, esett, elállt. És ez ment egész nap. Néha fél órás, néha perces szünetekkel.

Réka hangulatát nagyon befolyásolta az idő. Egész nap szörnyen hisztis és makacs volt. A kezét is megégette kicsit, annak ellenére, hogy többször is rászóltam, és hogy tudomása volt arról, hogy fájni fog. Mégis megpróbálta. Rögtön tettem is rá hideg vizet. Szerencsére nyoma sem maradt.

Kimentünk persze az udvarra játszani, és bújkáltunk az esőcseppek között. A kinti levegő kicsit lenyugtatta, de ott is mindig talált okot arra, hogy toporzékoljon. Egyszer le is kellett fektessem az aszfaltra, mert dobálta hátra magát. Ott 1 percig feküdt, és rugdalódott, majd abbahagyta, és ment a dolgára. Hihetetlen...

Borcsi nyugtalan mostanában. Úgy 2-3 napja izgatott vagy ideges(?). Nehezen alszik el, és rosszat álmodik. Még nem mondta el, mi az oka. Az mondja nem tudja. Mindenesetre engem nyugtalanít. Adok időt neki, majd elmondja, ha úgy érzi.

Aktív témák