Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjszaka alig aludtam. Annyira fájt mindenem, hogy folyton felébredtem. Hiába a fájdalomcsillapító.

Aztán reggel elmentünk ügyeletre. Tüszös mandulagyulladás, ahogy sejtettem. Kedvesemnek szintén ez, csak lightosabb változatban. Megvettük a gyógyszereket, aztán indulás haza lefeküdni. De hiába. Anya elvitte a lányokat kicsit sétálni. A nyugalom meg volt, de zsongott a fejem, és fájt az egész testem. Nem tudtam aludni.

Ebédet szerencsére nem kellett készítsek. Hivatalosak voltunk családi összeröffenésre. Alig ettünk vmit, de a leves jólesett. Itthon pedig megint próbálkoztam egy pihenéssel, de ismét hiába. 2 körül kimentem a lányokkal az udvarra. Egész jól voltam, csak a mandulám fájt. De jólesett a kintlét, kellemes idő volt.

Réka, drágám, nagyon megérezte, hogy rosszul vagyunk. Nyűgös, histis volt egész este. Rajtam sírt, csak öleljem.

8 krül elaludtak. Nekünk is menni kellene, de még mindig fáj minden. Ráadásul a fülem is. Belegondolva...a lányok is ugyanezen mentek keresztül. Szegénykék.

Aktív témák