Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ahh, híztam. Tudom, tudom. Most azt mondjátok nyafogok. Ok, egy kicsit igen. De ki kell írnom magamból. Annyiban zavar a dolog, hogy mindig csak ugyanarra a testrészre, konkrétan a fenekemre hízok. És lassan már úgy érzem, hogy ez nem is fenék, hanem.... (a pontozott helyre mindenki azt a szót gondolja oda, amit szeretne a nagy fenék megfelelőjeként). Brahh. Miért nem tudok a mellemre hízni? Vagy a karomra? Mindegy, csak felülre, ha kérhetem. De, nem. Nem kérhetem. Történik és kész. Fogadjam el, ugye? És dolgozzak rá, ha nem tetszik, ugye? Igen, azt kellene. De nem könnyű olyan időszakot találni a napban, amikor éppen nem mozgok, és a tornázásra tudnék koncentrálni. Átgondolom ezt még.

A mai napunkról... Kellemes idő lett volna, ha nem fújt volna a szél. Mindenesetre délelőtt és délután is voltunk kint. Délután elég sokat. Lemostuk az autót, aztán hintáztunk a lányokkal. Egy kis aszfaltrajzolás is történt. Borka egy csomó csörgőkígyót rajzolt az utcára.

Nagyon rákaptak a rajzolásra, és ennek örülök. A rajzolás sok mindent fejleszt. Csupa olyan dolgot, ami csak hasznára válik a gyereknek. És Réka is persze azt csinálja, amit Borka. Folyton lesi a kezét, a tetteit, és utánozza is, ha alkalma adódik.
    Pl most este is. Amíg Borka a nappaliban a nagy asztalnál rajzolt, ő addig a kisszobában ült az íróasztalnál, és majdnem fél órán át rajzolgatott cetlikre.

Holnap pedig ovi. Vége a pihenésnek.

Aktív témák