Aktív témák

• ladybug

őstag

A saját ágyban ébredni...Ez olyan csodálatos tud lenni.
    Borkának ma farsang volt az oviban, Rékát meg tanácsadásra kellett vinni. Gyors bevásárlás után - mert az oviba vittünk rágcsát és üdítőt - bementünk az oviba. Felöltöztettem a leánykámat. Kezdődhetett nekik a buli. Miközben odaadtam a süteményt és az innivalót, azon gondolokoztam, hogy vajon ma hányan lesznek rosszul? Háyszor fognak ebédig enni? És egyáltalán ebédre fognak-e enni vmit a lurkók?
    Végülis nem nyilatkozott konkrétan a lánykám erről, de nem is fontos. A lényeg, hogy jól érezték magukat.

Rékával pedig tanácsadáson voltunk. Párocskám is eljött velünk.Vigyázott ám nagyon a legapróbb lányára. Míg Borka üvöltött minden egyes tanácsadáson és orvosi vizsgálaton Rékának egy hanja nincs. A gond akkor kezdődik, amikor öltözködünk. Eredményeink: súly: 4, 35 kg, hossz: 54 cm. Jó sokat hízott a kis Drága. :)

A nap további része nyugisan telt. Réka kora délután nyűgisebb volt a megszokottnál, de aztán elaludt a 4. szopizás után.

Amíg írtam a blogom Férjecském is elaudt rajtam. Most hogyan tegyem le a notit? :F

Aktív témák