Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

A mai nap is jó hosszú lett megint. Főleg Kedvesemnek, aki 8-kor ért haza a munkából. Kapott is finom vacsit, és persze nyugalmas perceket.

Lányokkal délután nagyot játszottunk az udvaron. Réka mostanság ugye a babakocsit tologatja - ma is így mentünk oviba. És, jaj, mekkora hiszti volt, mikor kint kellett hagyni a kocsit. -, ezért arra gondoltam, hogy az udvaron is le lehetne vmi hasonlóval kötni. Elővettem hát a traktorjukat, és vígan tologatta fel-alá a betonon, később a füvön. Majd' 1 órát elsétálgatott így.

Délelőtt voltunk bevásárolni, és bementünk egy fotóstúdióba. Egy westie kiskutya van ott, és főleg miatta járunk oda. Borka imádja, ás mivel arra jártunk, gondoltam Rékus is örülne neki. Hát, nem így lett. Sírva ugyan nem fakadt tőle, de löködte el magától a kiskutyát, és nyafogott, meg kérte, hogy vegyem fel. Így még nem viselkedett kutyával. Ha látunk egyet vhol, mindig oda akar menni. A szomszéd kutyákat is nagyon szereti. Bár most gondoltam bele, mindegyik nagytestű. Lehet, hogy ez volt a baj.

Teszek be képet Mogyoró kutyánkról. Ilyen nagy már :) :
    [link]

Aktív témák