Aktív témák

• ladybug
    őstag

Hajnalban iszonyatos láz jött rám. Na, ez már nem egyszerű megfázás lesz, gondoltam. Férjecskémet próbáltam felkelteni, hogy hozzon nekem gyógyszert és vizet, de hiába. Úgy durmolt, hogy nem tudtam felébreszteni. Én meg nem tudtam felkelni, mert úgy rázott a hideg, és fájt minden izületem. Odabújtam mellé, legalább felmelegített, aztán 1 óra múlva fel is tudtam kelni.
    Réka szerencsére csak fél 4 felé ébredt fel, így kicsit pihentem is.
    Reggelre még mindig nagyon lázas voltam. Felhívtam a gyerekorvost, hogy mit tegyek. Menjek nőgyógyászhoz javasolta, mert szerinte begyulladt a mellem. Hát, igaza lett. Kaptam is egy injekciót gyulladáscsökkentővel, este pedig még egyet.
    Aztán bementem a védőnőkhöz is. Segítettek lefejni a mellem, de iszonyat módon fájt. Fél óra alatt kilazították a mellem, és a benne lévő csomót. Párszor majdnem sírvafakadtam, de próbáltam erős maradni, mert erre - bármennyiire is fájt - szükség volt.

Az egész délelőttöm sikeresen elment ezzel az afférral, délre haza is értem. Alig vártam, hogy lefekhessek már. A lázam megint felment, de most épphogy 38 fölé. Talán javulok. Reménykedem benne. Aludtam délután, és nagyon jólesett.

Aktív témák