Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka sokat nyöszörög, sírdogál éjjelente, éscsak úgy nyugszik meg, ha felveszem, és ringatom. Valószínűnek tartom, hogy nyugtalan még mindig a költözés miatt. Már előrehaladás volt a mai napon, hogy délelőtt és délután is haamr elaludt. Viszont este megint 15 percet sírt egyfolytában, pedig mindent kipróbáltam vele.

Borka nagyon nehezen indult el oviba. Sokat mondja mostanában, hgy nem szeretne menni. Remélem csak a lustaság beszél belőle, és nem ténylegesen vmi más zavarja.
    Már reggel is fájlalta a hasát és elég nyugodt volt, aztán amikor délután hazajött, és közölte, hogy alig evett az oviban, és nagyon fázik, tudtam, hogy vmi betegség lesz a ludas. Egy nag alvás után nyugpdtabb is lett, és a láza is lement.
    Holnap nem viszem óvódába, és orvoshoz is.

Végre volt idő a vasalásra is. Egy nagy stócot kivasaltam, de még így is maradt.
    Tettem még fel pár képet a falra és pár apróságot is. Szeretem, ahogy a saját ízlésünkre alakítgatjuk a falakat. Napról napra szebb lesz minden.
    Most pedig irány az ágy, mert ma van napok óta az elsőnap, hogy 23 óra előtt ágyba kerüljek. :)

Aktív témák