Aktív témák

• ladybug
    őstag

Éjjel felébredt megint Réka. Nyöszörög, sírdogál is, ha nem veszem fel. Pedig jó lenne, ha csak egy simogatásra megnyugodna. De ragaszkodik a szopizáshoz.

A mai reggel szépen pörgősen telt, ahogy az egész nap. Reggeli után bementünk az önkormányzathoz, mert volt egy ksi papírügyünk. Aztán kis bevásárlás, majd haza.
    Rékát elaltattam, aztán felkészítettem az ebédet. Borkával kimentünk játszani az udvarra, mert végre jó idő lett. Aztán a Drágám átkéretőzött a szomszédba a fiúkhoz, és több, mint 1 órát ott játszottak.
    Az ebéd elég szörnyen sikeredett, ma nem voltam fomrában, de ennek ellenére mindenki jóllakott.

Rékus 1-fél 2-ig aludt csak, közben vasaltam, Borka pedig mesét nézett. Aztán átkéretézött megint a fiúkhoz, de csak úgy engedtem át, hogy ha átjönnek később hozzánk. Így is lett, fél óra múlva már nálunk voltak. Bújócskáztunk, és persze a szomszéd kislány már itt is sündörgött a kerítés mellett arra várva, hogy mikor hívjuk be. Ahh, de bosszantó ez már. Rájöttem, hogy a kislány kiállhatatlan viselkedése mellett az sokkal jobban felbőszít, hogy az anyukája egyszerűen nem foglalkozik vele. Át se kéretőzik a kislány, és fél napokat nálunk van. Az anyukája rá se néz, hogy éhes-e, hogy mi van vele? Felháborító. :((( Én küldöm haza, mert egész estig itt lenne.Egy lépést nem lehet tőle tenni, mert vagy majmol, vagy hergel vkit. Jaj, remélem nem egy osztályba kell Borkának vele járni.

Anyósom állapota javul. Már kezdi a kis hiszitjeit, ami kifejezetten a javulás jele. Kapott ''játékokat'', amivel a kézkoordinációját fejlesztik.

A fűtésszerelővel is beszéltünk ma. Aug. 20 után tud jönni. Az már csak 1,5 hét. :)

[Szerkesztve]

Aktív témák