Aktív témák

• ladybug
    őstag
    válasz ladybug üzenetére #272

Rékus 3/4 2-kor köszönte, neki elég volt az alvásból. Kimentem vele az udvarra. leültünk az árnyékba, és játszottunk kicsit. Aztán bementem Borkát megnézni. Éppen ébredezett. Annyira elhagyta magát. Kivittem a hintaágyba, amo tetszett neki, aztán odafeküdtem mellé, és beszélgettünk. Aztán ''dolgozott''. Imád vizezni. Mindig is ez volt a kedvenc elfoglaltsága nyáron,hogy öntözgetett. Egyik edényből a másikba. Fél órát játszott vele, majd kiment biciklizni a szomszéd kislánnyal.

5 körül elmentünk egy nagyot bringázni. Elvittük a kislányt is magunkkal. Mire hazaértünk Réka is felébredt a délutáni fél órás alvásából. Mesét olvastunk, a lányok meg színezgettel közben. Megérkezett Kedvesem is. Adtam neki vacsit, a lányok játszottak közben idebent a szobában, én pedig megfőztem holnapra az ebédet. Örültem neki, hogy gyorsan elkészültem. Legalább nem holnap reggel kell kapkodnom.

Aztán még egy kis esti levegőzés. Borka jót rohangált, biciklizett. Elfáradt, de mégis nagyon nehezen aludt el este.

Aktív témák