Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka 2-kor ébredt fel, majdnem aludt 1 órát. Kimentem vele az udvarra. Megiszogattuk a kapucsinót, aztán fél 3 után Borka is felébredt.
    Kicsit játszottunk az udvaron, átjött a szomszéd kislány is. Aztán az első vitatkozás után az anyukája hazavitte nagy felháborodva. Mert már neki elege van aból, hogy a gyereke folyton itt lóg nálunk. Mondom magamban, rendben, vigyed csak. Aztán kíváncsi vagyok, holnap mit mondanak neki, mert nem éppen a következetesslgükről híresek.

Miután magunkra maradtunk, elsétáltunk az utca végére a festőhöz, hogy vele is megbeszéljük, hogy majd lesz munka nálunk. Jól ismerjük őket, így maradtunk egy ideig, meg persze Rékát is nézegetni szerették volna.
    Aztán hazajöttünk, és fél 4 felé elmentünk itthonról, hogy megnézzük egy barátunknál egy őzikét, amit nemrég találtak. Borkának tetszett nagyon, meg szerette volna simogatni, de szegény kis állat nagyon félt. Ráadásul voltak ott nagyobb (9 éves) lányok is, és ők is szerettek volna minél közelebb férkőzni hozzá.
    Mikor elmentek a nagylányok, a kicsik magukra maradak és homokoztak, az őzike meg pihenhetett.
    Aztán 1/4 6 felé elmentünk a játszótérre. Rengetegen voltak, meg is lepett, hogy micsoda kis csapat jött össze. Többször is ki fogunk menni, mert nem csak kicsik vannak ott, és Borkának is lesz játszótársa.

Hazajöttünk, fürdés, aztán vacsora. Kis játék, majd alvás.

Réka pár napja hallgat a nevére. Bár nem is tudom igazán, hogy a nevére hallgat-e, vagy csak a hang felé forul ahonnan jön. De majd kitesztelen a napokban.

Korábban említettem a nagymamák hanghordozását, hogy menniyre nehezen viselem. A másik nagyon idegtépő dolog: a hülye és felesleges kérdések. Mint pl: Megjöttél? Felébredtél? Mit csináltál (5 hónapos csecsemőtől kérdezi meg)? Ahhh, de bosszantó. Vagy megint csak nekem? ....

[kép]

[kép]

Aktív témák