Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ülök, és bámulom a monitort. Semmi nem jut eszembe most. ''Gondolj, gondolj!''

Szóval mi is történt ma....
    Alig láttam Páromat, mert még ebédelni sem tudott hazajönni. :( Pedig finom pogácsát sütöttem. Nem szeretem, ha nem eszik rendesen ebédet. Tudom, ez az én mániám. Akkor vagyok nyugodt, ha látom délben, meg hogy együtt ehetünk.
    Este is Szegényem későn jött meg. Már Borka is hiányolta nagyon, és boldog volt, amikor meglátta az autót az utcán. Érdekes, hogy milyen közel került az apjához, amikor a kórházban voltam. Ez az 1 hét kellett ahhoz, hogy összemelegedjenek. Jó látni, és érezni, hogy kiismerik egymást. Eddig olyan mértéktartó volt Borka vele, de most nagyon ragaszkodik hozzá.

Kimentünk ma is sétálni. A fene. Még mindig nagyon hideg volt. De most nem felejtettem el kesztyűt venni.
    Borka a fél boltot megvetetné velem, ha vásárolunk. Olyan kis haspók. Mindig kaját venne, ha tehetné. Szerencsére nem a csoki és az édesség van az első helyen. Ma is egy rostos üdítőt nézett ki magának, de nem kapta meg. Előtte ugyanis péksüteményt vetettet velem, és megbeszéljük minden alkalommal,amikor elindulunk otthonról, hogy csak 1 db vmit kaphat. Elfogadta, de próbálkozott még, hátha beadom a derekam. Nagyon rafinált tud lenni. Minden báját beveti ilyenkor.

Talán a hétvégén kimozdulunk. Jó lenne már. Mennék is, meg nem is. De csak elindulni nehéz.

Aktív témák