- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A mai nap korán indult. Réka baba reggel 6-kor megébredt, és nem volt hajlandó visszaaludni. Kicsit mosogatórongynak éreztem magam reggel, de sikerült összeszednem magamat.
Ma volt az első főzés, amikor csak a lánykáimmal voltam itthon. Kicsit nehézkesen ment az elején, de rájöttem, hogy hiába várom, hogy Réka elaludjon. Miért is ne jöhetne velünk a konyhába? Betettem a hordozóba, és vígan figyelhette, ahogy mi ügyködünk a nővérével. Fél óra alatt készen is lettem. Aztán persze elaludt.
Nagylányommal játszottunk egész délelőtt és a délután nagy részében is. Élvezte nagyon, hogy ennyi időnk volt egymásra.
Aztán beállított a doktornő is. Borka már szőtte a haditerveket, miként fog elbánni a doktornővel, ha a hugicájához mer nyúlni, de aztán mégiscsak a félelem győzedelmeskedett. Nem tudom, miért tart a tőle? Hiszen kedves és türelmes volt mindig vele. Megjutalmazta, ha okosan viselkedett a vizsgálat alatt. De mégis. (A kutyánk is így viselkedik az állatorvossal is. Nincs kaja, amivel ki tudná engesztelni.)
Szóval, ahogy elkezdte viszgálni a kishugát az én nagyszájú nagylányom zokogásban tört ki, és le sem tudtam vakarni magamról, úgy rámcsimpaszkodott. Ezalatt a Kicsi is szívettépő sírásba kezdett. Ott álltam, és próbáltam megérteni a doktornő szavait, aki elég nehezen tudta csak túlkiabálni a lányaimat. Végre felöltöztettem Rékát, és receptírás közben megnyugodott Borka is.
Aztán, ahogy elment a doktornő úgy nyílott ki az én nagylányom csipája. ''Anya, el akartam dugni a táskáját, meg el akartam venni tőle.'' -mondta ő nagy bátran.
Amúgy minden ok velünk. A nyaki izmok kötöttek, ami tornát jelent minden este. A csípőizmok viszont szép lazák. Ennek örülök.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest