- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67212 üzenetére
figyu, akkor aprilis megcsináljuk a nappali festést, ok? Te + Qru tuti, szombat kora du, elő lesz készítve a terep (maszkolás, stb), 3-an 2 óra alatt röhögve megcsináljuk, sör lesz. ok?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67204 üzenetére
Mi? Naneba. Kiskutya? Simogatni lehet?
-
Magnum_
nagyúr
Ma nem voltatok tul izgalmasak
-
Magnum_
nagyúr
Cool: az endoszkop usb-s kamerad nagylatoszogu?
Bevetheto 'biztonsagi kamerakent'? -
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #67176 üzenetére
Te nem erted. Mi teged vedunk. Ahogy irtam fentebb, valszeg nem tompulsz be egy pohar virtol. De ha baj, akkor qrva nagy baj van. Es ha ittal elotte, akkor meg nagyobb.
Figyelj (es most hogy vedjelek, en is kaphatom az ivet) 2012 nyaran, amikor elhagyott a cshaje, rengetegszer csinaltam faszsagot es nem csak 1pohar volt bennem. Es kurvara orulok, hogy nem lett baj, ezert nem kockaztatnek mar.
-
Magnum_
nagyúr
Szabadeses-szimulator kupon, 3x1.5perc= 23.000,-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #67166 üzenetére
En ertem, hogy nem tompulsz be ket pohar bortol, de ami Nemeto.-ban lehetseges, az itt nem. Es miv zero tolerancia van, van jogossaga annak, amit Qru irt. Itthon jobban megbsznak erte a zero tolerancia miatt.
De legyen akkor a pelda ggyerek helyett egy reszeg csoves, fekete ruhaban. Nem lehet meguszni :-(
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #67140 üzenetére
az első autómat elég szépen pimpeltem, nyári felszolgálós kereseteim se voltak rá elegek, de 17-18-19 voltam akkoriban, aztán visszaalkítva lett eladva, de utána már nem érdekelt a sztori. Azóta csak egy dolog mozga, hogy gyári legyen, de szép nagy (lehetőleg gyári, de replika is jó) felnivel.
ja és igen. Torretonak hittem magam.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Ace owner #67138 üzenetére
Bred, olyan jól tolod a tuningot, mint én akkor, amikor annyi idős voltam, mint te. De Qru korombéli (sőt, idősebb is), szerintem nem akar JDM-ezni, aréna garázsban mutogatni haveroknak a neont, hanem vagy csapatja, vagy csak használja, de nem tréleren hordja AMTS-re. meg egy JDM-style felni akkor jó, ha rá van csüccsentve a kocsi, de Qru meg gyári feeling párti (mint már én).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #67127 üzenetére
az ügyfélkapus csekkolás nem ingyen van amúgy. ~700Ft.
-
Magnum_
nagyúr
Es fel volt tuzve az ovedre? Egy ilyen mellett?
Muni: szoval szart soznak a kereskedok a vevokre?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #67107 üzenetére
B+
-
Magnum_
nagyúr
Leugrottam ide a kinaiba bekapni valami kutyat, a dönert unom, meg kutya, a gorog gyros 1.5perccel messzebb lett volna.
Namarmost visszafele vettem egy szal viragot TL-nek. Tudjatok mennyi volt?
850,-Ma mar inkabb nem kerek itt infot, nincs ujabb 850,-
-
Magnum_
nagyúr
[link] FB video, de erdemes megnezni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67093 üzenetére
Megsertetted a becsuletem, kihivlak parbajra, holnap reggel 4.00 Dunapart, kesparbaj.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #67088 üzenetére
it's not my business, de nem vagyok (már) a szilikoncsecs ellen.
Tim: kicsit talán sarkítasz, de igen.
Cool: ha engem kérdezel, működik szerencsére. néha persze elverem kicsit csalánnal #youtube
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #67068 üzenetére
Most egy kozmuszolgaltatonal voltam, ahol ketten maradtunk es mar leinterjuzattak a masikat. Ilyeneket dobalt a vezeto, hogy neki nagyon kell egy jogban jartas ferfi (
), aki huzoero es erti a dolgat. Aztan a vegen ugy fogalmazott, hogy szerinte ez mukodne kozottunk (
) es hetfo helyett felhiv hnap. Benefit parade lenne (home office is jatszik, mert laptop van, bonusz, caffe, tokom).
Na hat ha felhiv holnapnjo hirrel, akkor orombodotta. -
Magnum_
nagyúr
Sracok. Most jott egy ajanlat jo kis allamigazgatasi berkekbol (Kossuth ter), hogy varnak szeretettek. Ugye a bertabla miatt kevesebb, de van mas okossag. Ezt vigyem, ugye?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67027 üzenetére
Jo oke. Reggelig nem jovok
-
-
Magnum_
nagyúr
Gyerekek... Nem akar probaidot kikotni.. De orultem volna ennek maskor. De most nem....
-
Magnum_
nagyúr
Ez az X aktak is felqrt. 1.resz jo, 2-3-4-5 botranyos, 6.jo, erre mi a vege?????
-
Magnum_
nagyúr
Zajlik az elet.
Anyamek konyhaz ujitanak fel, vettek uj sutot meg fozolapot akkor mar. Megallapodtunk egy forumtarssal, hogy megveszi, mert neki szuksege lenne ra. Bazzeg, ma szerelte ki a regi szerelonk. Nem szerelte. Kibarmolta. Konkretan 2darabban jott ki a fozolap. Apam mondta neki, hogy akkor ingyen dolgozott es elszallitja ezt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #66975 üzenetére
En confident anyagot nem lovok felhobe.
Van egy szerver az egyik helyen, meg a masik a helyen. De egyik helyrol a masike szerintem nem elerheto. Nu mindegy, ledzarom.
-
Magnum_
nagyúr
matrix.ujratoltve. indiai fuszerezessel.
YOUTUBEALERTTTT!!!!!!!!!!!!4444444
-
-
Magnum_
nagyúr
fiuk, fiuk, fiuk.
jövö csütörtökön azé' munkába állok.
és innen fogok nyugdijba menni -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #66903 üzenetére
Jah, ne is mondd. Parkolot nem tud biztositani.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #66898 üzenetére
Nem szabad.
Egyebkent teljesen turheto ajanlatot tett, leirasra kerul minden elmeletileg, amiben megallapodtunk. Meglatjuk. Mondtam neki, hogy ne vegye bizalmatlansagnak, DE...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #66893 üzenetére
Nem lehet :-(
-
Magnum_
nagyúr
[link] ezt csinalom
#youtube.
-
Magnum_
nagyúr
péhát is hanyagolnom kellene... Mi van ma??? Ennyire hetfo???? Qru, intezkedj, tajgetosz-szindroma a jogcim!!!!!!444444
-
Magnum_
nagyúr
Messengeren sem leszek elerheto 2napig. Kivertek a biztit.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #66663 üzenetére
holnap le kíván ülni beszélni a bérről. van 1 órám meghallgatni. és van az a boríték, amiért belemennék átmeneti jelleggel ebbe végső soron. amit már most borítékolok, hogy nem egyezik az ő elképzelésével.
de most van más a csőben a hétre (2. körös interjúm is lesz, ami normálnak tűnik)
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Az emberek gyokerek, ezert ket napig fel se nezek a FB-ra. Csak mondom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #66823 üzenetére
amig lesamponozom szivaccsal, ugyanannyi idő, mintha az ottani (karcolós) kefét használnám. Az meg alap nálam, hogy törölgetni nem a boxban fogom, hanem félreállok. persze ez nem mindenkinél alap, volt, hogy szóltam már taxisnak, hogy ne a boxban törölgesse és félreállt (és nem dorkázott meg érte)
Petyyyyyyyyyyyyyyy: én emiatt este szeretek járni, amikor nyugi van.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #66813 üzenetére
En pl bachatom, mert allamin voltam nappalis, levelezon nem volt allami, atmentem levelezore, fizetek. Copo.
Figyelj. Apam ugye vallalkozo. Ha nem adna szamlat, mar nyomnak is fel a kamaranal. Nem vicc, rengeteg ilyen sztori van otthon, egyebkent fegyelmi bizottsagi tag a kamaranal, latja, hogy mit csinalnak a t. Ugyfelek.
DeF, ez lenne a jo. De ez hol mukodik? Komolyan erdekel, hogy van e allam, ahol mukodik es nem csak egy utopia.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #66807 üzenetére
Az ingyenes, barati/rokoni ugylet volt, nem kellett szamla rola :-))))
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #66798 üzenetére
engem hívott most egy bef.szolg cég interjúra, ma 14.30-ra. nagyon korrektek voltak, elmondták, hogy kit és mit keresnek (eddig stimm), majd közölték, hogy a gyakorlati tapasztalat, amit kaphatok tőlük a munkavégzés során, az nagy értékkel bír (nem, nem a know-how-ról beszélünk), így már most közlik, hogy amit tudnak adni bér amiatt, az br 130k (=nt 86.450).
ja a lényeg: visszaléptem a pályázattól.na ki a rosszabb? a munkáltató, aki a jogi megfelelőségért (compliance) felelős munkatársat kíván alkalmazni (anyagi felelősségről is beszélünk azért itt már, a.k.a. Mt.) 86k-ért, vagy a kereskedő, aki nem ad számlát?
-
Magnum_
nagyúr
2ora alatt 2x ebresztett fel tl. Nagyon jo.
De ha mar nem tudok visszaaludni, raneztem fb-ra. Nem kellene...Egyre tobb olyan poszt van, amiben talalt szemelyes iratokat osztanak meg. De ugy, hogy telibe fotozva az egesz, hogy tenyleg minden latszodjon. En elhiszem, hogy a sok FB huszar jot akar, de konyorgom, ez akkora ostobasag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest