- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Mörgi.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #71159 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #71156 üzenetére
Na azt nem ismerem, koszi, hogy megirtad.
-
Magnum_
nagyúr
Megjött a Redmi 3
Életem egyik legszebb telefonja, nem vicc, jó megfogni, szép a kijelző, jó ez a Mi backup, mint az iphone-oknál, Huaweieknél, hogy családon belül visszaállít minden korábbi dolgot úgy, ahogy az előzőn volt.
Kamera szuper, hangminőség OK, stb. Arany színben parádé. komolyan.
Az összeszerelési minőségre nem tudok 10pontot adni, akármennyire is fasza, mert a kurva simtálca picit mozog a slotban. Mint a Meizu m2 Note-nál is volt.
Én nem értem, miért nem lehet megicsnálni ezt normálisan. csajom kvázi alsóbb kategóriás (de drágább) P8 lite telefonján patent a sim-tray.Szemüveg: rajtam van, elkezdtem szoktatni magam hozzá, de nagyon fura.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #71144 üzenetére
Mi a para???
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #71142 üzenetére
Thx. Akkor marad az adapterben a nanosim, mert microsd is van
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #71140 üzenetére
Te is rendeltel? Csajom meg nem szolt, o veszi at.
Nekem is ma jon meg.
Azt nem is neztem, nanoSim kell bele? (Az van amugy)
Te milyen szint rendeltel?Az ofotert is hivott, mindjart indulok a szemcsiert
-
Magnum_
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #71136 üzenetére
Pontosan. 18.00ig tuti nyitva
-
Magnum_
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #71134 üzenetére
Holmi bordiszmu. 1.000Ft-tol indulnak es jok. En ket hete vettem ott egy feketet, 1.300volt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #71124 üzenetére
Jogvita eseten konnyen bizonyithato, hogy X papirt nem en irtam ala. De akkor sem szabalyos. Tomeges ugykezeles ide vagy oda, mondjuk en pont nem tomeges ugykezelek. Ettol fuggetlenul aggalyos, elmondtam, hogy mi van, erre a valasz (szoban) az volt, hogy itt ez a szokas. Majdnem elrohogtem magam, de annyit kertdm, hogy kuldjek irasban ;-)
-
Magnum_
nagyúr
Nektek mi a velemenyetek arrol, hogy az alairok (mancikak IS) alairasai fel legyenek szkennelve a rendszerbe, hogy a levelek mar azzal jojjenek ki? Szoltak, hogy nekem is be kellene ezt allitanom...
-
Magnum_
nagyúr
Mar banyA
-
Magnum_
nagyúr
!
-
Magnum_
nagyúr
ha befutott jogász leszek (vagy lottónyertes), befizetem Laudát a jogi egyetemre.
rizso: a bemutatókon futtatott 'dizájner' cuccok nem igen nem jelennek meg az utcán...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #71086 üzenetére
Mar atbeszeltuk. Elkestel.
-
Magnum_
nagyúr
Vegulis ez a sajat magam fejlesztese akar mukodhet is, azzal, hogy felugyeletem, szakmai iranyitom nincs
Most a sajat szorakoztatsom vegett (de persze ervenyes itt es mpst ez is kell) egy olyan eljaras kezdemenyezesere irtam kerelmet, amit meg nem csinaltam. Fonokom ugy irta ala, h el sem olvasta, nem js nagyob mondhattam el, hogy miertDe amugy tuti 100, hogy jo lesz
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #71037 üzenetére
Pontosan.
Jovore mar 100%, hogy nem leszek itt. Es 99%, hogy fel ev mulva sem.Def: jah, igen, de visszadobom a challanget
-
Magnum_
nagyúr
Gyerekek, kimentem mosdoba, vissza es szo szerint fejbebassott a hagyma szag.
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen. Kolleganoim kora reggel csoportosan toljal arczba a medvehagymat. Ki akartam nyitni az ablakot, lekiabaltak a maradek hajam.
#lovethatplace -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #71001 üzenetére
semennyit.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #70967 üzenetére
persze, mert még nincs meg az időpont egyéb más okok miatt.
skecsi: thx.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #70965 üzenetére
köszi a beszólást, csiptem!
-
Magnum_
nagyúr
van valakinek itt eladó kávédarálója?
-
Magnum_
nagyúr
Intel i5-3320M + Intel HD4000 + 8gb ram.
erre ajánljatok pls autos játékot, ami ezen elfut. unokaöcsém kérésére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #70947 üzenetére
azt gondolom, hogy nem ott fogok jóllakni
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #70941 üzenetére
mindjárt oda is gurulok akkor!
én annyira nem élem az elvitelre vásárolok dolgot.
jó, mostmár lehet kimenni az erkélyre, azt csípom, de szeretek leülni a kávézóban/cukrászdában hétvégente. -
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #70929 üzenetére
nekem az a bajom a daubnerrel, hogy az arra van, hogy sorban állj fél órát és elvitelre vidd el a cuccot haza.
amúgy jó. csak én csipom az olyan helyeket is, ahol normál le lehet ülni. pl Maródi, vagy most ez az Európa.föccer: nagyon durva, hogy az 5 perc alatt körbejárható tropikárium belépő ugyanannyiba kerül, mint az állatkerti belépő.
-
Magnum_
nagyúr
finom, diós pozsonyi kiflit hol lehet venni a daubneren kívül? a tömeges ügykezeléshez nincs kedvem és ott leülni se lehet (nem hogy parkolni)
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #70914 üzenetére
rajta kívül. Meg sutszin kívül..
-
Magnum_
nagyúr
ki megy Veletech-re?
-
Magnum_
nagyúr
most láttam a Pozsonyin egy gyerket mini segway-el. Ez tök jó cucc
-
Magnum_
nagyúr
moregenzen, srácok!
-
Magnum_
nagyúr
Rizso! Nyomjatok akcioban a gemer Dellt es be se dobod nekunk???
Amugy ha akarsz itt maradni, akkor mindog tajekoztass minket. Plane,ha 12.5-14" latitude van okosba' -
Magnum_
nagyúr
válasz
lorcsi #70880 üzenetére
Ki nevet a vegenre gondoltam
Itt Bp-en vannak progik, csak en ezektol az ilyen-olyan fesztektol hanyok, tul sok ilyen van tul dragan, de azert vannak mas programok is. Kitalalok este valamit, de sanszos az is, hogy ebed hold utcaban, utana kave, seta a kedvenc heylyeken meg viszem a fotoapparatomat aztan csa. -
-
Magnum_
nagyúr
nagyon tavasz van, b.szó ribizlik mindenfele.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #70849 üzenetére
Mindig azok
Nemreg elem basztak egy levelet, csak ugy. Megnezem, mondom ezt miert? Mert a tied. Szerintem nem :-) de. Mondom nem, de majd en atadom annak, akie :-))) erre megnezte es tenyleg nem az enyemQru: legyszives, ird le, miert nem hasznasz sd karajt
-
Magnum_
nagyúr
Ophaszom,de mennek mar el innen.akarhova
-
Magnum_
nagyúr
Ebed megvolt, kave megvolt, cigi megvolt, kabel megvolt, most a delutani felaron veszek kajat reszt varom a desszert miatt, aztan huzok a csaba, illetve Melakhoz.
Asszem mara a munkaval vegeztem, de meg sok weboldal hatravanKozben elmondtak, h ez a tevekenyseg figyelo csak par weboldalra van beallitva, h akkor X idonkent nincs kepernyofoto. De pl ph-n nincs tiltas igy azt lathatjak, ha nyomom..
-
Magnum_
nagyúr
Milyen kipihentek vagytok igy penteken.
Latom, ott se no mar a fu. -
Magnum_
nagyúr
TF alert a bufeben. Kis callcrnteresek
-
Magnum_
nagyúr
Update: nincs letiltva a YT. FB se! De outlook, gmail igen
A hulyek. Mindgy, zene megoldva -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #70788 üzenetére
Sok minden le van tiltva.
-
Magnum_
nagyúr
ajánljatok pls több órányi jó zenét, amit holnaptól tudok magammal vinni melóba. akár valami lájtosabb elektro music is lehet, az a lényeg, hogy ne a HP mancikákat halljam, de nem is vonja el annyira a figyelmem, mint Gaga Edge of gloryja
thx
Mercu: it's not an option
az állítás lehetősége nekem kell. mindig másképp ülök. bent is szoktam basztatni a monitort, attol függ, épp hogy van előtte a leptáp.
-
Magnum_
nagyúr
hasonló gumírozott bevonat van rajta, mint a laptopom palmrestjén (vagy mint a ThinkPadeken)
viszont lehet, hogy meg fogom hirdetni ezt a kis asztalt és veszek egy nagyobb fehéret (olcsóbban egyébként) Kikában. Mert még nem tettem le arról, hogy legyen monitorom. egyre többet ülök asztalnál és ha Isten is úgy akarja, akkor még többet fogok
Def: nekem hétfőn jön az 5", de lehet, hogy még kisebb lesz majd a vége
Te trendmaker. -
Magnum_
nagyúr
tudjátok, hogy be szoktam segíteni apámnak pár ügyben, főleg ha 3. generációs jogintézmények vannak az ügyben, amiket ő annyira nem ismer. Most, hogy otthon voltam, mondta, hogy van egy issue, elmondta a tényállást, mondtam, hogy vannak gondolataim (információs önrendelkezési jog), leírom majd a héten a gondolataimat a tényállással kapcsolatban. Ma meg tudtam csinálni, abban a két órában, amíg 40hsz-t rittyentettetek. Kb két oldalban összeszedtem a dolgokat, ez 3 jogszabályt érintett, és csináltam neki egy levezetést, hogy mi miért van úgy, de ez csak jogi álláspont, a konkrét dolgot ő tudja.
Viszont pár perce felhívott, hogy átnézte alaposan és azt mondta, hogy tökéletes, nagyon jó összefüggést találtam és vezettem le, azt mondta, hogy nagyon jó jogász leszek, nem tud és nem is kell ehhez hozzátenni semmit és biztos benne, hogy a bíróság is alaposnak fogja találni. ez jól esett. (máshol úgysem ér nagyon szakmai siker)Egyébként meghozta TL a PCX-ből az új egerem. akarjátok látni?
-
Magnum_
nagyúr
2órán belül 40hsz? mi a phasz..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest