- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Akossss
csendes tag
Adott egy Androidos telefon, BT sztereo headsettel. Minden működött, de a zenelejátszó, szabályzó gombok megszűntak működni, miután a MortaPlayer frissítette magát. Valakinek van megoldása?
A headsetem a másik telefonommal működik, vezérli rendesen. A telefonvezérlő gombok mennek. Vagy szoftveresen szállt el valahogy a vezértlés, vagy csak újra kéne párosítani, de azt meg nem emlékszem hogy kell, mert mikor kitörlöm az eszközt a listáról, és újra rákeresek, már nem kéri a kódot, megismeri egyből, de szeretném ha elfelejtené
Pedig nem vagyok hülye hozzá, először azt hittem, hogy a frissítés az oka, de régebbi verzióját nem találtam meg a programnak a Neten, így átkapcsolatm a vezérlést a WinAmp-ra, de az sem reagál a gombokra...Ötlet? A pontos típusok szerintem nem fontosak, mert eddig működtek, most nem. Amúgy HTC Desire HD, és Motorola HT 820
Aktív témák
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig nem vagyok hülye hozzá, először azt hittem, hogy a frissítés az oka, de régebbi verzióját nem találtam meg a programnak a Neten, így átkapcsolatm a vezérlést a WinAmp-ra, de az sem reagál a gombokra...