Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Akossss
csendes tag
Adott egy Androidos telefon, BT sztereo headsettel. Minden működött, de a zenelejátszó, szabályzó gombok megszűntak működni, miután a MortaPlayer frissítette magát. Valakinek van megoldása?
A headsetem a másik telefonommal működik, vezérli rendesen. A telefonvezérlő gombok mennek. Vagy szoftveresen szállt el valahogy a vezértlés, vagy csak újra kéne párosítani, de azt meg nem emlékszem hogy kell, mert mikor kitörlöm az eszközt a listáról, és újra rákeresek, már nem kéri a kódot, megismeri egyből, de szeretném ha elfelejtené
Pedig nem vagyok hülye hozzá, először azt hittem, hogy a frissítés az oka, de régebbi verzióját nem találtam meg a programnak a Neten, így átkapcsolatm a vezérlést a WinAmp-ra, de az sem reagál a gombokra...
Ötlet? A pontos típusok szerintem nem fontosak, mert eddig működtek, most nem. Amúgy HTC Desire HD, és Motorola HT 820
Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged