- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Nem lehet, hogy ki lett kapcsolva a cache valami szoftverből? IBM-nél ki lehet kapcsolni, gondolom neked is...
-
PWR
aktív tag
lecci: hol lehet bekapcsolni a disk cache-t? nekem a bootvis irt ki ilyen hibaüzenetet, hogy az nem aktiv :-(
pls help! -
törölt tag
oops
-
HiperG
addikt
Nekem is van ilyen problémám:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22313[/L]
Aláírásomban szereplő konfigról van szó..
Ez nforce2...
Ha tudtok segiccsetek :DD -
törölt tag
Nézd meg még1x a vírust, mert nálam csinált ilyet.
A mésik lehetség, amit saját tapasztalatból tudok, hogy ha a másik vinyód régebbi (értsd, lassabb, régebbi techn.) akkor az nagyon bekavarhat.
Nekem erre egy Quantum 8Gb-os és egy Seagate 1Gb-osnál jelentkezett! -
törölt tag
Nézd meg még1x a vírust, mert nálam csinált ilyet.
A mésik lehetség, amit saját tapasztalatból tudok, hogy ha a másik vinyód régebbi (értsd, lassabb, régebbi techn.) akkor az nagyon bekavarhat.
Nekem erre egy Quantum 8Gb-os és egy Seagate 1Gb-osnál jelentkezett! -
eziskamu
addikt
En annak idelyen egy IBM winyoval baromkodtam, de defrag helyett felmasoltam minden adatot haver gepere, majd format IBM, utanna adatok visszamasolasa, es megjavult a kicsike.
-
steveetm
őstag
Anno sandra nekem is magyarázta ezt. A teszt beállításainál be lehet kapcsolni hogy használja e a windows disk cachet. Én ha benyomtam csak lasabb eredmények jöttek ki.
Ja és ez a teszt körlüményeire vonatkozik, nem (feltétlen) tükrüzi az aktuális win beállításokat.
Üdv.: steveetm -
Manitou
veterán
válasz
Dr. Balage #50 üzenetére
Már megtörtént,de nincs változás. De az viszont furcsa hogy sandraval tesztelve win ME alatt 6800 KB/s míg XP alatt csak 4200 KB/s -et teljesít. :( a régi 24000KB/s helyett :(
-
Dr. Balage
csendes tag
Formázd meg a partíciót, úgy ahogy van, majd rakd újra az XPt, de csak az XPt!!! :D
-
Sanya
nagyúr
Nekem hasonló gondjaim voltak, hogy nem ment raiden sem normálisan, sőt, ata100-at beállítva fagyott(100-as a vinyó és az alaplap is)
Aztán gondoltam rossz a kábel. fogtam, kicseréltem egy újra(volt otthon, adták az alaplaphoz) és simán ment utána minden.
k7s5a az ata 100-as ugye? az udma hanyas? -
Manitou
veterán
Fejlemény van
Megvolt a reinstal winfos, és ugyanolyan lassú,és meg is van hogy miért, a DMA-t ha bekapcsolom,akkor újraindulás után nem lesz beixelve,vagyis elbaszódott benne a 2MB-os Cache,nem müszik gyorsítótárazás :( -
Manitou
veterán
Csak volt egy féreg a vinyón,meg egy trójai faló :(
De ezt leszedve, továbbra is lassú a vinyó, töredezettségmentesítettem pedig az összes partíciót. Viszont ami gyanus: sandraval megnézve ezt írja :SMP test:no, SMT Test :no,Windows disk cache used : no,Processor Affinity:no,File Server Optimised: no, Dynamic MP/MT Load Balance :No -
nmy
csendes tag
virusod nincs? hülye kérdés de ez is lassíthat..
-
Rolesz
tag
Bocsi ezért a láma kérdésért de ti mit értetel defrag szó altt?:D
-
salazol
őstag
Kapcsold ki másolás idejéig a viruskeresőd állandó figyelését, természetesen csak habiztos vagy benne, hogy tiszta az adattömeg. Nálam csodát tett.
-
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21 üzenetére
Töredezettség mentesítettem a c: partíciót,de ugyan az az eredmény, volt jópár fájl amit nem tudott töredezettség mentesíteni. Most csináljam meg a többi partíciót is így , aztán format és kenjem fel újra a wifosokat? Ettől talán jobb lesz?Vagy ha formázok,akkor nem kell a töredezettség mentesítés ugyi?
-
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21 üzenetére
Az volt.
No bad szektor a vinyón. -
Manitou
veterán
Na jó leejtettem a winyót de attól még nem kéne :DDD
-
iguana
őstag
lehet, hogy badarság, de nem töredezett a disk extrém módon? én hónapokig(!) nem nyomtam defragot. elfelejtettem. jó pár órába telt, mire lefutott, de megtáltosodott.
-
Manitou
veterán
A Quantum Fireball AS 7200RPM vinyóm egy ideje nagyon lassan másol 24~28Mb/s helyett kb 2~4Mb/s -al. Mitől lehet ez (DMA be van kapcsolva) már másik kábellel is próbáltam, de ugyan az az eredmény.Ki fog nyiffanni,döglődik a vinyóm? Meg vagy 1,5perc mire kikapcsol a win XP meg kb kétszer olyan soká jön be a windows is mint régen. Egy win újrainstalálás megoldaná vajon a gondot?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest