- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
Dr. Balage #50 üzenetére
Már megtörtént,de nincs változás. De az viszont furcsa hogy sandraval tesztelve win ME alatt 6800 KB/s míg XP alatt csak 4200 KB/s -et teljesít. :( a régi 24000KB/s helyett :(
-
Manitou
veterán
Fejlemény van
Megvolt a reinstal winfos, és ugyanolyan lassú,és meg is van hogy miért, a DMA-t ha bekapcsolom,akkor újraindulás után nem lesz beixelve,vagyis elbaszódott benne a 2MB-os Cache,nem müszik gyorsítótárazás :( -
Manitou
veterán
Csak volt egy féreg a vinyón,meg egy trójai faló :(
De ezt leszedve, továbbra is lassú a vinyó, töredezettségmentesítettem pedig az összes partíciót. Viszont ami gyanus: sandraval megnézve ezt írja :SMP test:no, SMT Test :no,Windows disk cache used : no,Processor Affinity:no,File Server Optimised: no, Dynamic MP/MT Load Balance :No -
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21 üzenetére
Töredezettség mentesítettem a c: partíciót,de ugyan az az eredmény, volt jópár fájl amit nem tudott töredezettség mentesíteni. Most csináljam meg a többi partíciót is így , aztán format és kenjem fel újra a wifosokat? Ettől talán jobb lesz?Vagy ha formázok,akkor nem kell a töredezettség mentesítés ugyi?
-
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21 üzenetére
Az volt.
No bad szektor a vinyón. -
Manitou
veterán
Na jó leejtettem a winyót de attól még nem kéne :DDD
-
Manitou
veterán
A Quantum Fireball AS 7200RPM vinyóm egy ideje nagyon lassan másol 24~28Mb/s helyett kb 2~4Mb/s -al. Mitől lehet ez (DMA be van kapcsolva) már másik kábellel is próbáltam, de ugyan az az eredmény.Ki fog nyiffanni,döglődik a vinyóm? Meg vagy 1,5perc mire kikapcsol a win XP meg kb kétszer olyan soká jön be a windows is mint régen. Egy win újrainstalálás megoldaná vajon a gondot?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest