Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de regisztráltatok supercell id-t először és most úgy kéritek a kódot?
-
rrobi
senior tag
Szerintem se! Megadom az email címet, kiírja, hogy elküldte, de nem érkezik semmi! Próbáltam reggel, este, hétvégén, munkanap, de semmi!
Valami tipp, ötlet? -
rrobi
senior tag
Sima gmail-es email cím, és spam-ben sincs!
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, telefon váltás miatt karácsonykor igényeltünk Supercell ID kódot, amit azóta se kaptunk meg. Ez mindig ilyen sokáig tart, vagy mi az oka? Máshogy is át lehet vinni az accountot az új telefonra?
-
ZolkoW
őstag
nekem csak Edgar van eddig meg, meg Lou,ha újnak számítjuk, de Edgar szerintem annyira hihetetlenül túl erős,hogy csodálkozom,hogy nem butították már az első napon. De biztos vagyok benne,hogy meg fogják tenni, gyakorlatilag ha van Edgar a pályán,akkor mindent visz.. a lányom elmondása szerint kisebb "hibák" miatt is faragtak már a képességekből, pl. Gale-nél.
-
Entonik
tag
Kinek hogy tetszenek az új karakterek?
-
sszheni
újonc
Sziasztok! Kislányom játszik és a legutóbbi frissítés óta az iPad folyamatosan kidobja. Nagyon szomorú. Nem tudjátok,h mi okozhatja? Segítsetek! Légyszíves 🙂
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
mikor jön ki az új karakter? Mikor indul újra a játék?
Azért kérdem, mert GEM-et vásárolnék, nehogy rácsesszek. -
Nilorak
csendes tag
Sziasztok, köszönöm mindnyájatoknak a válaszokat!
3490 Ft - 170 gem lesz a mikulás csomagban
-
jansky1
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Amikor kijön a pass, akkor szokott lenni rá special offer, akkor a 3500ft 170 gem mellé jár egy rakás coin meg pár megabox
-
ClydeBeka2
őstag
Ha jól tudom 2 szezon alatt jöhet össze a gem, mindjárt össze is számolom:
Ebben a szezonban INGYENES brawl pass: lvl2 - 10 gem
lvl14 - 10 gem
lvl22 - 20 gem
lvl36 - 10 gem
lvl44 - 10 gem
lvl52 - 10 gem
lvl62 - 20 gem
Ez összesen: 90 gem. A FIZETŐS brawl passhoz 170 gem kell, tehát 2 szezon alatt 180 jön össze. A következőben mehet a fizetős.
Én meg szoktam venni a 3490 Ft-os ajánlatot,ami 170 gem, pont elég rá. 70 napos talán egy Brawl Pass szezon, 2 havonta megér annyit.Amúgy ezek a gem fajták vannak: 699 Ft - 30 gem
1790 Ft - 80 gem
3490 Ft - 170 gem
6990 Ft - 360 gem
17990 Ft - 950 gem
36990 Ft - 2000 gemÍgy már talán könnyebb dönteni, attól függően mennyire volt jó a gyerek idén.
-
jansky1
senior tag
Szia!
Hogy mennyit az attól függ, hogy mire szeretné felhasználni. Ha csak a brawl pass kell, akkor annyit, hogy 170-et elérje a gemek száma (maximum ennek van értelme). Ha skineket akar venni, vagy gemet pénzre váltani a fejlesztésekhez (egyiket sem ajánlom) akkor meg határ a csillagos ég. Nyilván a gyerekeknek számít a csillivilli kinézet, nekem egy forintot nem érne.
Venni szerintem a legegyszerűbb úgy, hogy a szolgáltatón keresztül teszed és akkor a hó végi számládon látszik a többlet.
Én arra ügyelnék, hogy a vásárlási beállítások ne maradjanak meg, nehogy véletlen (
) nekiálljon saját magától költekezni. -
Nilorak
csendes tag
Sziasztok, a gyermekem Mikulásra GEM-et szeretne, ezt hogy lehet megvenni és mire kell ügyelni, ill. mennyit érdemes venni (8 éves, fiú). Előre is köszönöm.
-
-Tsaba-
tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Mi alakítottunk egy PH! Brawl Stars nevű klubbot, ide csatlakozhattok. Bár nem vagyunk túl sokan, de én kb már csak kedvtelésből játszom. Az hogy mennyi brawlered van csak szerencse kérdése, én pl spikeot az utóbbi hónapban nyitottam csak (azt hittem sose lesz még), meg még 2őt mellé, pedig 21e kupán vagyok. Jah és persze elvből nem költöttem még pénzt játékra, pedig úgy sokkal gyorsabban lehetne haladni...
-
ZolkoW
őstag
válasz
tpeter77
üzenetére
Ahogy nekem eddig lejött, a 169 gem is összejöhet, de nem egy "szezon" alatt. Tehát ha nem veszel pénzért semmit, akkor kell vagy 2-3 season, valaki biztos jobban képben van, hogy pontosan mennyi gem van kiosztva egy időszak alatt, ez látszik előre, ha végiggörgetsz a brawl passon. De érdemes lehet figyelni az 1-2 napig érvényes ajánlatokat, 1800 meg 3500 Ft-okért szokott lenni olyan mennyiségű gem, ami már elég lehet. Azért ki van ez találva, hogy ha nem fizetsz, rosszabbul érezd magad

-
jansky1
senior tag
válasz
tpeter77
üzenetére
SziA. Tök random a brawler nyitás, de elképzelhető, hogy vett is. Gemet már csak venni lehet, vagy brawl passban szinteknél elérni. Van, hogy vannak olcsóbb speciális ajánlatok, amikor ilyen 700 Ftért adnak 60 gemet, meg coint meg megaboxot, arra érdemes lehet beruházni.
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Tanácsot kérek. A lányom nyáron kezdte a játékot, most 9198 kupánál jár és van 27 karaktere. Az osztálytársának 8118 kupája és 33 karaktere van. Nem értem, mitől ez a különbség. Lehet hogy fizetős vásárlása volt?
Én nem játszok olyan régóta, ősszel kezdtem, csak miatta csinálom, hogy ne a bénákkal kelljen Duót játszania, vagy Heistet, nekem még csak 4508 kupám van.
A Brawl Pass nyitáshoz kell 169 gem, de nincsen csak 20 belőle. Mikor kapunk ilyet, mivel lehet gyorsítani a hozzájutást?
Esetleg melyik csapathoz lehet csatlakozni, ha befogadtok?
Köszi. -
nyikszi
őstag
válasz
Pisti 0921
üzenetére
Mi is jártunk így, akkor emelt díjas sms volt, tehát más egy kicsit és nem BS. Írd meg, hogy kiskorú a gyerek, így nem tudta, hogy mit csinál. Kértek mindenféle iratot, születési anyakönyvi kivonatot stb... Halkan jegyzem meg, akkor még olvasni se tudott. Meg "csak" 10000 Ft-ról volt szó. Végül visszautalták.
-
Immi79
újonc
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? A lányom régi brawl stars játékát véletlenűl letörölte, és új letöltés során újraindul az egész. Hogy tudnánk ezt visszahozni? Előre is köszi a válaszokat.
-
jansky1
senior tag
válasz
Pisti 0921
üzenetére
Szerintem nem, de sok sikert hozzá.
-
Pisti 0921
csendes tag
Sziasztok a Fiam 11éves több mint 100ezret költőt játékra
vissza tudom a pénzem utaltatni köszi a választ -
jansky1
senior tag
Elvesznek a brawl passos bonusz bigboxok, ha nem nyitom ki őket? Megvárnám a nyitással az új brawlert.
-
jansky1
senior tag
Nem tudjátok mi okozhatja, hogy itthoni wifin lagol a játék az összes telefonon? Csak a játéknál feltűnő, YT meg más appok mennek gond nélkül.
-
ClydeBeka2
őstag
Ha valaki játszik, jöhet még mindig a PH! klánba, várjuk szeretettel
Ma kinyitottam végre Leont, már csak Spike hiányzik.
-
feriredy
újonc
Ti mit nyitottatok ma én EMZ Star Power

-
jansky1
senior tag
Ha létrehozzátok, csatlakoznék.
-
-Tsaba-
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Hmm, abban én is benne lennék. Mondjuk amúgy sem vagyok klánban jelenleg...
Mondjuk engem nem zavar hogy 12 éves, csak ne legyen Afk folyton, attól falnak megyek.Más: mondjuk azt sem értem hogy hogyan tudnak egyesek 6-7 szinten olyan rankokat hozni hogy hihetetlen, mert mikor együtt megyünk a "tudása" nem tükrözi ezt. Nyilván nekem is vannak gyengébb napjaim, de ez furcsa...
-
ClydeBeka2
őstag
Amúgy van esetleg Ph! klán? Bár jelenleg nem sokat ad, de azért jó lenne nem mindig 12 éves randomokkal játszani.
-
jansky1
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Insaneig első próbálkozásra sikerült az összes. Na mindegy.
Egyik meccsen a két társam kiment oda, ahol spawnolnak a robotok, onnan húzták őket körbe a pályán. Valószínűleg nekem is ezt kellett volna tennem. A hűtőnél maradtam, ott meg nem bírtam egyedül az arany színűekkel.
-
jansky1
senior tag
Holnap reggel nem érnétek rá insane robo rumblet megcsinálni velem? Nem tudom randomokkal egyszerűen. 8mpig jutottunk max
-
jansky1
senior tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Eh, köszi. Leszoktam már a changelog olvasásról, de majd elkezdem újra. Akkor nem várom tovább a csodát.
-
TrueGooner
senior tag
Szia!
Frissítések érkezésekor érdemes elolvasni a frissítésről szóló leírásokat. Csupa jóindulattal mondom ezt. :DA gemeket kivezették a ládákból, kizárólag a Brawl Pass free reszén kapható, vagy a Shopban, pénzért. 90 gemet ad / szezon, így ha másra nem költesz, minden 2. szezonod ingyenes. :)
-
jansky1
senior tag
Kéne 20 gem a passhoz, de most meg véletlenül sem dobna a játék ládából.

Mikor a ticketeket kivezették, akkor meg ömlött a gem. -
Thornax
csendes tag
Szerintem van pozitív és negatív oldala is. Egyrészt most felrázta a játékos közösséget, és kedvez a f2p kátékosoknak is, de például egy sima boxért nem éri meg 400 tokent játszani.
-
jansky1
senior tag
Mit szóltok a battle passhoz, meg a questekhez?
-
-
Maxi001
csendes tag
Sziasztok! Tönkremenet a telefonom amire a Brawl Stars telepítve van és nincsen supercell id-m. A kérdésem, ha egy másik telefonra telepítettem a játékot, be tudok-e lépni valahogyan a régi (rossz telefonon levő) profilomba.
Köszi -
TrueGooner
senior tag
Nem tudni mi lesz, konkrétumokat nem közöltek, csak ennyit. Sokan azt mondják, illetve vannak "Leak" képek is, hogy bevezetik a Season Pass-t. Adná magát a dolog, hogy küldetések teljesítésével lehet majd szerezni, Forintért cserébe pedig még többet. De ez csak spekuláció. :)
Ami biztos, hogy jelenleg NEM lehet Ticketet szerezni, csak az event feloldásakor 5 darabot.
-
TrueGooner
senior tag
Mindössze arról van szó, hogy kivezetik a Ticketet a játékból. Még nem tudni, de valamilyen formában hozzáfognak nyúlni a hétvégi eventekhez a következő frissítésben. - Ez hivatalos infó!
Égessétek el az összes Ticketet, mert a Májusi frissítésben teljesen kifogják venni a játékból.
Nem véletlen, hogy a Shopban sem lehet vásárolni. :)
-
jansky1
senior tag
Más sem kap event ticketet? Egy ládában sincs

-
vermester
csendes tag
sziasztok! az van h összetörtem a telóm képernyőjét, át lehet vhogy menteni a karakteremet egy újra? Ha ismét letöltöm az appot megint újra kell kezdenem.
-
-Tsaba-
tag
Fura, én is egyből azt nyitottam az ajándékból. Az még furább volt, hogy ballon 3-man voltunk egyformák, egy behúzta a másik kettő meg legyilkolta egyszerre az ellent (persze ez csak kis szinten működött leginkább)...
u.i.: a sok szabadidőnek köszönhetően lassan meglesz a 16e

-
jansky1
senior tag
Uh, akkor tényleg mázli. Azt mondja a gyerek, hogy elég OP. Én ki sem próbáltam, neki hagyom meg az új karaktereket, 15 rank fölöttiekkel nem játszhat

Hogy lett már 10-es? 1-es power levelen van a miénk, 6/20 azt hiszem.
Érdemes gyűjtögetni a ládákat? Én mindig kinyitom, ha kapok. -
jansky1
senior tag
Látom próbálják kicsit felkavarni az állóvizet, behozták a gadgeteket, meg van új hős.
Új hős mindenkinek benne volt az ajdándék boxban, vagy csak mázlim volt? -
Tibor691
tag
A 10 eves ikersracaim Brawl Staroznak.
A kerdesuk az lenne: Hogyan lehet atvinni egy masik eszkozre a megszerzett kupakat es brawlereket. iOS-rol Android eszkozre? -
HeRkeD
csendes tag
Sziasztok. Kinek mennyi kupàja van?
-
Zilliax
csendes tag
Elején mikor kijött a játék ,újdonság volt,senki nem csinált ilyet még,meg volt bennem harc minnêl több kupám legyen,rewardok stb. Viszont gyenge volt minden Karim ,meg sok nem volt meg. Most megvan minden reward,összes karakter 9-10, de meguntam már kb.nem tudott újat mutatni a játék . Mindenki megunja ha 10.000x kell ugyan azt a kort menni,nagyon beszűkültek a játék élménye ,lehetőségei .
-
jansky1
senior tag
Matchmaking fejlesztőit viszont elkívánom néha a bús francba..
-
jansky1
senior tag
Nekem reseten felül még a gyerek is csökkenti a kupák számát rendesen
Most már megkértem, hogy az alacsony számú kupásokkal játsszon. -
Zilliax
csendes tag
Nagyon rossz így játszani hogy folyamat reset van. Nekem is elveszett a motivációm hogy harcoljak a kupákért.legalább szabadon játszhatok bármilyen páján bármelyik karakterrel ami kilenc 10-es szintű azért ez elég kényelmes emlékszem régebben sose tudtam menni azzal a karakterrel amivel akartam mert tul úgy gyenge volt hogy Kis kupás . Top csapataim voltak mikor még motivált a játék kiléptem már régóta mindenhonnan nincs csapatom, nem is kell, úgyse játszottam velük szinte, csak ment a sok sírás a chatben azt ennyi többet nem ért. Meg mai napig se êr semmit egy magyar chat se.
-
KáZéé
tag
Én 18k kupa körül stagnálok, resetek után nincs sok motivációm játszani
. Néha felugrok 19k-ra, ha van több időm. Minden brawler 10-es, összes sp megvan. -
Zilliax
csendes tag
Kinek mennyi kupája van.?
-
Adrián2008
csendes tag
Szia. Természetesen sokszor vásárolok úgy. Konkrétan 100 ezres összegekben is. Tehát ezek a hibák is kizártak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nekiálljon saját magától költekezni.

vissza tudom a pénzem utaltatni köszi a választ