- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
_az
senior tag
azér kösz... aztán ha a tanár problémázik, hát bek@phattya, nem képesek valahová feltenni a megfelelő progit, pedig tuttira ingyenes mer olyan régi...
Majd fogok én nonstop bent lógni a suliban a gépeken emiatt, ráadásul ott se biztos, hogy van... már asse tudom mivan... álmos vagyok, asszem inkább aludni fogok... -
_az
senior tag
De végülis van bent a suliban c++, szal legrosszabb esetben azon futtatom le, mi?
Sőt *.exe-be át is köll linkelni, szal valszeg úgy futtatják majd és max megnézik a forráskódot...
De vajon miért nem mennek nekem c++-on a c2.0-ás progik rendesen???
Egy pudvás kockát nem hajlandó kirajzolni... biztos nem elég neki a radeon8500...
Ja, már szereztem vindózos c-t is! Pöpec gyűjteményem lesz... -
_az
senior tag
naaa valakiii...
kétségbeesetten töltök a dc-n mindenet, ami c...
infot plíííz -
_az
senior tag
1. köszi az előző segítségér így utólag is
2. Na, lenne egy újabb kérdés... mégpedig a kompatibilitás a c-k között... a nagyházimat nem tudom, pontosan miben írjam. Elvileg C 3.1-ben tanulunk, de az órán asszem c++ előtt ültünk. C 3.1-et eccerűen nem találok! Viszont van egy 2.0-ás verzióm, amihez még egér sincs és nem teccik... Ha megírom c++-ban a házit, akkor lehet, hogy nem fog órán futni? Mert a C2.0-ás minta progik nem mennek a c++-om alatt...
Totál káosz... -
_az
senior tag
de ezt stringgel akarom... ha x==10, akkor az ''a'' stringem legyen az, hogy ''tíz''
vagy változóként csak pointert használhatok, vagy most hogy is van... -
_az
senior tag
naaa valakiii....
-
_az
senior tag
Nekem is lenne egy problémám, bár elég gagyi...
Szóval, ha deklarálok egy string változót, hogyan adhatok neki értéket?
Olyasmi lenne a feladatom, hogy egy beolvasott számot szöveggel ír ki. Namost ha csinálok egy ''char a[20]'' változót, annak hogy adhatok értéket, hogy pl. ha a megadott szám 5, akkor legyen az ''a'' értéke 5...
help!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged