- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nephilim001
csendes tag
Most, hogy lassan jön a játék, rászántam magam, hogy csináljak egy fiókot. Ma már(nem úgy, mint régen) elég kevés játék tud lekötni, ez az egyik, amivel órákon át elvagyok még mindig. Az első részét imádtam, azt ki is vittem, a 2-t most pótlom be, mert most vettem gépet, a régi meghalt miután kivittem az 1-et
A pre sequelt, meg megjelenéskor megvenném, ha maradt volna rá pénzem. Majd ha lesz akcióban beszerzem, virágboltival pedig nem szeretnék majd játszani, mert nekem ér annyit és bízok benne annyira, hogy nem rontják el és megvegyem. Az 1 pusztaságát imádtam, most a 2 változatosabb helyeit(havas, puszta, sivatag stb.) ugyan úgy imádom, ezt a hold témát pedig már alig várom
Szerintem nem adnák teljes/majdnem teljes áron, ha nem lenne benne elég tartalom hozzá. Legyen benne új hely, mégtöbb fegyver(ezt imádom a borderlands-re mondani, ahol eleve durván sok van) új karakterek és ellenfelek. Én ennyit kérek. Ja és legyen több Jack
mert belőle a sok nem elég, több kell
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A pre sequelt, meg megjelenéskor megvenném, ha maradt volna rá pénzem. Majd ha lesz akcióban beszerzem, virágboltival pedig nem szeretnék majd játszani, mert nekem ér annyit és bízok benne annyira, hogy nem rontják el és megvegyem. Az 1 pusztaságát imádtam, most a 2 változatosabb helyeit(havas, puszta, sivatag stb.) ugyan úgy imádom, ezt a hold témát pedig már alig várom