- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nephilim001
csendes tag
Most, hogy lassan jön a játék, rászántam magam, hogy csináljak egy fiókot. Ma már(nem úgy, mint régen) elég kevés játék tud lekötni, ez az egyik, amivel órákon át elvagyok még mindig. Az első részét imádtam, azt ki is vittem, a 2-t most pótlom be, mert most vettem gépet, a régi meghalt miután kivittem az 1-et
A pre sequelt, meg megjelenéskor megvenném, ha maradt volna rá pénzem. Majd ha lesz akcióban beszerzem, virágboltival pedig nem szeretnék majd játszani, mert nekem ér annyit és bízok benne annyira, hogy nem rontják el és megvegyem. Az 1 pusztaságát imádtam, most a 2 változatosabb helyeit(havas, puszta, sivatag stb.) ugyan úgy imádom, ezt a hold témát pedig már alig várom
Szerintem nem adnák teljes/majdnem teljes áron, ha nem lenne benne elég tartalom hozzá. Legyen benne új hely, mégtöbb fegyver(ezt imádom a borderlands-re mondani, ahol eleve durván sok van) új karakterek és ellenfelek. Én ennyit kérek. Ja és legyen több Jack
mert belőle a sok nem elég, több kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A pre sequelt, meg megjelenéskor megvenném, ha maradt volna rá pénzem. Majd ha lesz akcióban beszerzem, virágboltival pedig nem szeretnék majd játszani, mert nekem ér annyit és bízok benne annyira, hogy nem rontják el és megvegyem. Az 1 pusztaságát imádtam, most a 2 változatosabb helyeit(havas, puszta, sivatag stb.) ugyan úgy imádom, ezt a hold témát pedig már alig várom