- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
végigértem én is a játékon. minden mellékküldetés kipipálva, 28-as szintig jutottam, 22 órát mért a játék. ebből:
- 10% abszolút emlékezetes
- 50% teljesen jó szórakozás
- 30% enyhén unalmas
- 10% haladjunkmárhaladjunkmárhaladjunkmára fentiek alapján én teljesen elégedett vagyok a Pre-Sequellel. nem voltak óriási ambícói, az ígéreteket megtartották a készítők, az esetleges kellemetlen meglepetéseket pedig mind előre lehetett tudni. a 22 óra eleve egy elég korrekt játékidő, és az igazi fun most kezdődik - a 20-22-es szint környékén kezdtem azt érezni, hogy a karakteremet többféle irányba is tudom specializálni, addig túl kevés volt a skillpont. ez amúgy egy általános probléma a franchise-zal, és szerintem nagyban hozzájárult a gyenge review-khoz - érdemes átgondolni a 3. részre.
két dolgot emelnék még ki. az egyik az engine slowdown bug, ami a játék vége felé nagyon sok helyen jelentkezik, és idegesítővé teszi a közlekedést. ez másnál is jellemző?
a másik az elérhető tárgyak. míg a loot továbbra is harmatos (a final boss 3-4 lilát dobott, a raid boss 1 narancsot és 2 lilát), a megvásárolható cuccok terén sokkal jobb a helyzet. a 2. raid boss kísérlet előtt egy kicsit átgondoltam, milyen eszközökre lenne szükségem (class mod és Oz kit kellett), és 5 perc utazgatás után találtam mindkettőt. a grinderrel nem volt türelmem kísérletezni
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BMW topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- XPEnology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest