- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kocka vagyok vagy mi, mi mást írhattam volna. Próbáltam poénos lenni

De komolyra fordítva a szót, én örülök, hogy a menyasszonyom nem gamer. Mert volt pár guild társam WoW-ba akik férj és feleség volt. 2-3 házaspár. Volt akiknek gyerekük is volt ők szépen beosztották az idejüket. De volt olyan akik WoW-ba írtak egymásnak, hogy kéne pizzát rendelni. Pedig egymás mellett ültek. Én akkoriban iskolás voltam, volt mikor délelőtt játszottam akkor mind a három hölgy fent volt a szerveren. Nem tudom az ebéd hogy készült el náluk. Most gondolj bele akkor a háztartással mi lehetett ott?! Ha a menyasszonyom is gamer lenne akkor mi lenne a házimunkával és a kisfiunkkal? Nem mondom, hogy nem lehet ezt értelmesen csinálni, de nekem így jó. Így legalább engem is vissza tud tartani. Persze nem nagyon kell, mert már nem a játék az elsődleges, de függő vagyok, ezen nem volt könnyű változtatni

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Új Lenovo Yoga Slim 7 -Copilot+ PC Snapdragon X1E-78-100 -14,5" 3K touchscreen OLED érintőkijelző!
- Iphone 12 Black 128gb, 100% aksi, FÜGGETLEN
- Playstation Portal - Sony garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest