Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jaja,ezt szívom be Pyro Pete ellen...nincs talán annál nehezebb főellenfél.Egyébként én nem értem,a youtube-on van sok videó,ahol elég hamar leölik,neves,de nem modding fegyverekkel...jelentem Én kipróbáltam egy végtelen brutálabb moddolt rakétavetővel,negyedszerre le is öltem,NEGYEDÓRA alatt,pedig a cucc kicsinál bárkit egy lövéssel,a nukem kábé 5x-öse sebzésben,és lő másodpercenként 5-öt...

Nem tudom,mit csinálok rosszul...a tyúbon percek alatt leölik normál neves fegyókkal,conference call,ilyenek...nekem ezek csak karcolgatják.Lehet nem true vault hunter-ben nyomják?Én keringtem körülötte negyedórát Bee pajzs,Conference call shoti,a pajzsából vittem le 2 centit...
És egyébként vicces,hogy dobni se dobott SEMMI érdemlegeset...szintén tyúbon farmolják,jön tőle neves fegyó több is,hát én leöltem 3x moddolt cuccal,igaz egyedül,de zöld kacatok és kész,valami nonpluszultra sárga gránátmod esett csak,azt hiszem.,,,
Hogy a fenébe megy ez?Ennyire alacsony a bossok droprate-je?A Lyuda snipernél most tartok 100 próbánál,legál(csak Pyro Pete-nél vetettem be ilyen moddoltat,mert felb...ott...),és semmi,de kábé a tyúbon amiket láttam,mit-hol,SEMMI nem esett sehol 50órája,pedig ezeket a helyeket járom be...a lentebbi "talánezmiatt"-pajzsot is kipróbáltam,de az nem csinál semmit,szerintem bug volt a nagy loot...
Vicces,de az ember próbálna "legál" maradni,és nagyon nem jutni sehová,pedig pár jobb fegyót megszereznék.Pyro Pete-t az atom is csak karcolgatja...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest