Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
igen, lehet hogy a 2gb ram kevés neki, de utánaolvasgattam, másnak is van ilyen jellegű problémája ATI kártyával, 4850-el, 5xxx szériával is vannak nagy belassulások.. hasonló gépeken is mint az enyém
javaslatok voltak: exe átnevezése bioshock.exe-re (volt akinek bejött), vagy reload féle nocd-re cserélni
de ezek a tippek nem tudom hogyan működtek, mert ha átnevezem pl. exe-t, akkor a steam mindjért azt írja, hogy this game unavailable try again later.. nocd-t ki sem próbáltam
amúgy az a fura, hogy folyamatosnak tűnik a game (úgy értem nem szaggat, nem érzékelem, csak nagyon lassúúúúnak tűnik) ezzel a 15-20 fps-el is... viszont iszonyat szar célozni meg ilyenek..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest