Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
akkor javaslom a 9.12 hotfix-et próbára,ami maga is önálló driver!
_ak_:
a dlc-k elvileg csinálhatók bármikor,ha kész a Fast travel network küldi,vagyis amikor oda tudsz már utazni,,a moxxinál elvileg igazodik az ellen a szinthez és a playtrough 1-2-höz,vagyis jó felszereléssel bármikor(a jó cucc biztos jele,aikor a főküldiben mindenki pár lövés,és 1-2-4 xp-ket kapsz csak...),a zombik talán lvl20-ról indulnak,ha jól emlékszem,én asszem' 25-ön néztem meg először,nem volt jó cuccom annyira,de találtam a legelején a zombiknál pár jobb cuccot,mivel lassúak,fejre érdemes menni,javasolt a sniper és a revolver,a tüzes cuccok sebeznek a legjobban,esetleg még a savas,eridian és elektromos cuccok kerülendők,az áram gyógyitja a dögöket
ha tápolás,segitség kell,szólj(persze ha neten tudsz játszani...eredeti kell),fél óra alatt 2 kör az eridian promotory-n,és pár szinttel,proficiency-vel gazdagabb leszel
vannak jó sötétnarancs fegyóim,stb,adott esetben igazitok a szintedhez párat,akár a játékban,vagy ami gyorsabb,willowtree-vel be tudod gyűjteni...egyébként a két dlc független az alapjátéktól,elvileg a főjátékhoz bőven sok már a szinted oda,ahol tartasz,csinálhatod a főküldiket is,hogy haladj...én elsőre lvl37-en fejeztem be,de abban benne volt minden bounty és a full zombi is...de ha túlképzi magát az ember,elveszi a kihivást magától,kábé 2 hely lesz,ahol még kapsz jobban xp-t abból,ami hátravan+persze a főellenségek is adnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -30% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

vannak jó sötétnarancs fegyóim,stb,adott esetben igazitok a szintedhez párat,akár a játékban,vagy ami gyorsabb,willowtree-vel be tudod gyűjteni...egyébként a két dlc független az alapjátéktól,elvileg a főjátékhoz bőven sok már a szinted oda,ahol tartasz,csinálhatod a főküldiket is,hogy haladj...én elsőre lvl37-en fejeztem be,de abban benne volt minden bounty és a full zombi is...de ha túlképzi magát az ember,elveszi a kihivást magától,kábé 2 hely lesz,ahol még kapsz jobban xp-t abból,ami hátravan+persze a főellenségek is adnak