- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
én már letoltam az agyas nélkül 3x...a 250-eset csak most,mer most szerencsésebb és előrelátóbb voltam,a játék jellegzetessége,hogy a fegyók és az agyak,egyéb küldicuccok,mint a bloodwing egg-ek,megmaradnak,amig ki nem lép az ember...namármost szerintem 1000-es nagyságrendű mészárlás van az egész alatt,de szerencsére ha az ember jól csinálja,visszamenetel nélkül meg lehet még a hallow's end-ben,akol a zombi TK Baha van,a 10,25,50es küldit,összekapkodva az agyakat a mapon,a 100-ast le lehet tudni visszamenve a jacobs cove-re,összeszedve az otthagyottat,majd ide vissza,mert újraadja a jónépet,a 250-est meg elég szépen ki lehet a lumber mill-es misszió alatt,tulképp direkt lődözni az agy miatt nem is kellett,csak összekapkodni a készletet,majd utána meg amikor úgy jött,simán megvolt 1 óra körüli idő alatt úgy,hogy nem is arra koncentráltam.persze nem árt olyan fegyó,ami critical-ra rögtön öli a zombit/ha nem,akkor ne legyen elementalos,mert akkor kárbavész a dolog.most nézem a Steam statisztikát:
Borderlands
26 hrs last two weeks / 133.5 hrs on record
és még nem unom...igaz sok netes játék van benne.
egyébként talán ami jó lehet még,hogy az ember élvezze is,hogy csinálni több karit,eggyel ugye végigtolja full az ember,a másikokkal meg lehet csinálni úgy,hogy végigrohanni a főszálon,de felszedni amit csak lehet a bounty-kból,és utána jó lesz a neten játék,hisz minden helyszinen lehet legalább másokkal előrejutni,mégha nem is én hostolok,viszont nem megy az idő vele offline,élvezetesebb csapatban letudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és még nem unom...igaz sok netes játék van benne.