- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
én már letoltam az agyas nélkül 3x...a 250-eset csak most,mer most szerencsésebb és előrelátóbb voltam,a játék jellegzetessége,hogy a fegyók és az agyak,egyéb küldicuccok,mint a bloodwing egg-ek,megmaradnak,amig ki nem lép az ember...namármost szerintem 1000-es nagyságrendű mészárlás van az egész alatt,de szerencsére ha az ember jól csinálja,visszamenetel nélkül meg lehet még a hallow's end-ben,akol a zombi TK Baha van,a 10,25,50es küldit,összekapkodva az agyakat a mapon,a 100-ast le lehet tudni visszamenve a jacobs cove-re,összeszedve az otthagyottat,majd ide vissza,mert újraadja a jónépet,a 250-est meg elég szépen ki lehet a lumber mill-es misszió alatt,tulképp direkt lődözni az agy miatt nem is kellett,csak összekapkodni a készletet,majd utána meg amikor úgy jött,simán megvolt 1 óra körüli idő alatt úgy,hogy nem is arra koncentráltam.persze nem árt olyan fegyó,ami critical-ra rögtön öli a zombit/ha nem,akkor ne legyen elementalos,mert akkor kárbavész a dolog.most nézem a Steam statisztikát:
Borderlands
26 hrs last two weeks / 133.5 hrs on record
és még nem unom...igaz sok netes játék van benne.
egyébként talán ami jó lehet még,hogy az ember élvezze is,hogy csinálni több karit,eggyel ugye végigtolja full az ember,a másikokkal meg lehet csinálni úgy,hogy végigrohanni a főszálon,de felszedni amit csak lehet a bounty-kból,és utána jó lesz a neten játék,hisz minden helyszinen lehet legalább másokkal előrejutni,mégha nem is én hostolok,viszont nem megy az idő vele offline,élvezetesebb csapatban letudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 6GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és még nem unom...igaz sok netes játék van benne.